Zaz
-
Zaz , doğal müzik severiz.. :)
-
bu hatunu tbt de birisi tanıtmıştı ama çıkaramadim
-
akşam ntv de şevval sam,Şehnaz Sam ve leman sam ın katıldığı yaz gecesi adlı programda Şevval ve Şehnaz SAM beraber zaz ın bi şarkısını okudular çok başarılı idi :) dinlemek istene olursa şu an programın tekrarı başladı :D
edit: Zaz ın ağzı ile çıkardığı sesleri burnunu tıkayıp Şevval Sam çıkartıyor :D -
bu hatuna bayılıyorum arkadaş. hele ki aksanı felan beni bitiriyor. o yeeee
-
buldum :D dinleyin derim , Şevval sam hayranı olarak :D
http://video.ntvmsnbc.com/menekse-gozler.html#zazin-je-veux-sarkisini-bir-de-onlardan-dinleyin.html -
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------
akşam ntv de şevval sam,Şehnaz Sam ve leman sam ın katıldığı yaz gecesi adlı programda Şevval ve Şehnaz SAM beraber zaz ın bi şarkısını okudular çok başarılı idi :) dinlemek istene olursa şu an programın tekrarı başladı :D
edit: Zaz ın ağzı ile çıkardığı sesleri burnunu tıkayıp Şevval Sam çıkartıyor :D
-----------------------------http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv&seekTime=16-08-2011%2000:03
Aha buldum, bu klipten sonra başlıyo :)
-
piradomim bunu yazdı:
edit: Zaz ın ağzı ile çıkardığı sesleri burnunu tıkayıp Şevval Sam çıkartıyor :D
-----------------------------ben yazacaktım amaaaaa,bari kaydette bi yerden,dursun kenarda ;)
edit:piradomim sağolsun soğudum karıdanda şarkıdanda fransızlardanda.Sağol piradomim
-
aq bu almanyadada youtube açık ama ot bok yok şu hakkı yok bu hakkı diye kapalı sinir ettiler la izleyemio insan bi şarkıyı adam gibi.Eskilerin hepsi(sanatçı-şarkı) gema felan kuralı diye yasaklanmış yeni saçma salak şarkıları izleyebiliyosun zaz da kapalı aha töbe töbe akşam akşam sinir ettiler...
-
heza bunu yazdı:
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------ben yazacaktım amaaaaa,bari kaydette bi yerden,dursun kenarda ;)
edit:piradomim sağolsun soğudum karıdanda şarkıdanda fransızlardanda.Sağol piradomim
aaa la neyinden soğudun :)))
Ailecek izliyoruz o dereceee :) -
gına geldi bu zazdan :|