Zeitgeist Belgeseli 1.2.3
-
Son_Angut bunu yazdı:
-----------------------------
xzxz bunu yazdı:
son yıllarda böyle aydınlatıcı belgesellerde türedi herkeste bir aydınlanma farkında olma heyecanı patlak verdi, birileri çıkıp ezberbozan birşeyler dediğinde insanlar sorgusuz peşine takılıyorlar demek bir kitle hayata dair herşeyden şikayetçi ve herşeyin yanlış olduğunu düşünüyor ki kim nedese doğrudur diyecek .
iddia ediyorum ki bu belgeselleri yapıp sansürsüz sorgusuz piyasaya bodoslama süren güçte bu belgesellerde "açığa çıkarılan" gizli güç (!) artık adı herneyse, kendine dair birşeyleri deşifre edip herşeyden rahatsız olan ve bunun nedenini sorabilecek kadar zekası gelişmiş kitlenin büyüklüğünü ölçmeye çalışıyor. zeitgeist in kaç milyon kişi tarafından indirildiği gibi basit bilgiler ile hemde.
bazıları kızmasın, demiyorum ki denilenler yanlış ama şindi mi aklına geldi "isa diye bi lavuk" belki hiç yaşamamıştır, N tane tarihi karakterin ve önceki abuk subuk dinlerin toplanması ile bugünkü dinler oluşmuştur, bazı güçlüler din dahil herşeyi para kazanmak için kullanır , savaşların temel nedeni para kazanmaktır, bir şeyi yok etmenin en ucuz yolu kendi kendini yok etmesini sağlamaktır bla bla ...
neyse artık buna şükür
allah belamı versin ki sen kız olsan sana aşık olurdum. hemde öyle böyle değil, romeo, ferhat filan yanımda televole aşığı kalırlardı.
anlıyosun dimi ^^
dınınınınıtt dınınını dınınıt dınınını :D yeni bir aşk -
Son_Angut bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
.......
allah belamı versin ki sen kız olsan sana aşık olurdum. hemde öyle böyle değil, romeo, ferhat filan yanımda televole aşığı kalırlardı.
anlıyosun dimi ^^
-----------------------------ben burda bi ibnelik seziom ama hadi hayırlısı
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------Son_Angut bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
.......
anlıyosun dimi ^^
sezme lan bişey amk! akıllı, mantıklı konuşan, beni etkileyen dişiye hiç rastlamadım, bunun özlemi içerisindeyim. -
Son_Angut bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------Son_Angut bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
.......
anlıyosun dimi ^^
sezme lan bişey amk! akıllı, mantıklı konuşan, beni etkileyen dişiye hiç rastlamadım, bunun özlemi içerisindeyim.-----------------------------
adam erkek malesef :D
-
bunu izleyip deist olan arkadaşım var ya:|
-
PlayForFree bunu yazdı:
-----------------------------bunu izleyip deist olan arkadaşım var ya:|
-----------------------------bilinmez :D
-
harddeath0070 bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Görüntü çamur gibi 720p ve üstü yokmu acaba,
ne alaka ya gayet güzel bence bu arada faceteki gurubun tam adı ne zeitgeist turkey var zeitgesit var 156 bin üyelik hangisine girelim
-----------------------------720p ve üstü yayınları izlemeni tavsiye ederim o zaman sana,
-
son yıllarda böyle aydınlatıcı belgesellerde türedi herkeste bir aydınlanma farkında olma heyecanı patlak verdi, birileri çıkıp ezberbozan birşeyler dediğinde insanlar sorgusuz peşine takılıyorlar demek bir kitle hayata dair herşeyden şikayetçi ve herşeyin yanlış olduğunu düşünüyor ki kim nedese doğrudur diyecek .
iddia ediyorum ki bu belgeselleri yapıp sansürsüz sorgusuz piyasaya bodoslama süren güçte bu belgesellerde "açığa çıkarılan" gizli güç (!) artık adı herneyse, kendine dair birşeyleri deşifre edip herşeyden rahatsız olan ve bunun nedenini sorabilecek kadar zekası gelişmiş kitlenin büyüklüğünü ölçmeye çalışıyor. zeitgeist in kaç milyon kişi tarafından indirildiği gibi basit bilgiler ile hemde.
bazıları kızmasın, demiyorum ki denilenler yanlış ama şindi mi aklına geldi "isa diye bi lavuk" belki hiç yaşamamıştır, N tane tarihi karakterin ve önceki abuk subuk dinlerin toplanması ile bugünkü dinler oluşmuştur, bazı güçlüler din dahil herşeyi para kazanmak için kullanır , savaşların temel nedeni para kazanmaktır, bir şeyi yok etmenin en ucuz yolu kendi kendini yok etmesini sağlamaktır bla bla ...
neyse artık buna şükür
---------------------------------------------------------------------
Sana birsürü şey yazacaktım yazdıklarımı sildim vazgaçtim haklısın aslında aydınlanma sen boşver...:)