Zeka Sorusu
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Sevgili beyin özürlü BAHRİKA,
Verilen alanın dışına çıkmak serbestse aşağıdaki resimde pek ala bir başka çözüm olabilir.Biz burda dışarı taşma yapamdan çözmek için götümüzü yırtarken sen gitmişsin yavşaklık yapmışsın !!! Ama hemen ilk aklına geleni maymun iştahıyla yazıp dağıtmış bide ukalalık etmişsin.
Bak kardeşim ben jesus christ beni bilenler bilir,seni alır 2mayoz 1mitoz bölerim kodum homosapiensi git adam gibi çözümlerle gel yawşak herif
-----------------------------tamam kardeş sakin ol, bu kadar kızıcağını bilsem eklemezdim resmi:)
-
Bu sorunun Einsteinın oldugunu kanıtlıcak bı belge varmı? bole bıı sacmalıkmı var? :D o zaman bende bole sacma sapan sorular uretıyım? o degıl adamın cevabı dahada sacma !! Normal zekalı ınsan ıste. Aynştayn denen psikopat herif harbıden bu soruyu yaptıysa onun ben beynını s*vym
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Bu sorunun Einsteinın oldugunu kanıtlıcak bı belge varmı? bole bıı sacmalıkmı var? :D o zaman bende bole sacma sapan sorular uretıyım? o degıl adamın cevabı dahada sacma !! Normal zekalı ınsan ıste. Aynştayn denen psikopat herif harbıden bu soruyu yaptıysa onun ben beynını s*vym
einstenin hayatını bilmem tam anlamıyla ama kendini fiziğe adamış bir profesorun tutup zeka soruları hazırlama gibi zevki yoktur heralde, zor olan cozulmesi imkansız olan her bok einsteinın elinden cıkma zaten. -
bir odaya git, geri dön odana,
ardından başka bir kutu seçerek devam et yoluna...
cevabı yazmayayım dedim ama zorla yazdırttınız bana:
http://imageupload.org/?di=5129916700011
dedi şair...
-
vay anasını sayın seyirciler.
-
periyodik olarak gündeme gelen soru.einstein bile çözememişti bunu : p
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------periyodik olarak gündeme gelen soru.einstein bile çözememişti bunu : p
ne einstein ne bohr nede gödel hiç biri benimle zekâ yarıştıramaz. ajdar konusunda şüphelerim var :D
-
Madem dışarı çıkmak var ve götümüzden kural uydurabilioz aha burdada sie yazıyo
-
edit..
-
yahu ne süper zeka adamlar var ya :D:D