Zeka Savaşı
-
CanCer bunu yazdı
Sherlock var.. pek zeka savaşı olmasa da oldukça zeki bir karakter barındırıyor. Anime olanları izlemişsin zaten. başka da yok heralde onlar dışında. Her yerde o ikisi yazıyor :)
Diziside guzeldir izlemediysen.😊
-
Bir up alayimda 24 saat dursun belki ekleyecek gelir ☺
-
up
-
Kaliteli polisiye filmlerde o dediğin oluyor. Kedi fare oyunu
"Yedi" mesela..
Dizi "the closer"
Film "sınıfta ihanet"
Film " kuzuların sessizliği"
Film " cinayet günlüğü" gerçek bir olay
Roman " cerrah"
-
The Mentalist
Patrick Jane ve Red John gayet güzel zeka savaşı yapıyorlar bence :D
-
Kitap dedin dersle geldim, "oyun teorisi"ni oku hocam. (:
-
Adalet Peşinde buda iyidir
-
Hunter x hunter adlı animede oldukça zeki karakterler var ve dediğin gibi zeka savaşları da oldukça bol hocam. İzlediğim en güzel animedir ayrıca ama izleyeyim mı diye soracaksan sakın izleme derim. Anime en olmadık yerde bitti ve devamı gelmeyecek maalesef. Aklıma geldikçe bir hüzün çöreklenmesi yaşıyorum. Anime karakterlerinin resimlerini sağda solda görünce gözlerim doluyor. Ağıtlar söyleyip zılgıtlar atasim geliyor. Bak bak yine kötüledim. Ayr
-
paparozzi bunu yazdı
Hunter x hunter adlı animede oldukça zeki karakterler var ve dediğin gibi zeka savaşları da oldukça bol hocam. İzlediğim en güzel animedir ayrıca ama izleyeyim mı diye soracaksan sakın izleme derim. Anime en olmadık yerde bitti ve devamı gelmeyecek maalesef. Aklıma geldikçe bir hüzün çöreklenmesi yaşıyorum. Anime karakterlerinin resimlerini sağda solda görünce gözlerim doluyor. Ağıtlar söyleyip zılgıtlar atasim geliyor. Bak bak yine kötüledim. Ayr
manga sı da mı yoktur acaba ? :(
-
IskeletDalagi bunu yazdı
The Mentalist
Patrick Jane ve Red John gayet güzel zeka savaşı yapıyorlar bence :D
Sonunda küfredebilir. Bu kadar sezonu bunun için mi izledim der.