folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zemzem Suyunun Sırrı

Zemzem Suyunun Sırrı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek
    z-chan ve holyseclerum islami ve dini ne kadar konu açılsa elbet bir bok atacaklar... boş durmak yok... siz böyle yaptığınız sürece inanlarda sizlere cevap verecektir.. burda insanları imanlarından etme amacınız olduğu açıkca ortada.. inananların Allah'tan dileği size hidayet nasip etmesi.. bi derdimiz yok nasıl yaşamak istiyorsanızda öyle yaşayın.. ama buraya gelip kutsal değerlerimize de laf atmayın lütfen...

Nerde Gençliğim:(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı:
    -----------------------------
    yemin ederimki malatyanın suyunu tercih ederim. malatyanın suyu gibisi yok.
    malatyanın suyu gerçekten mükemmel.. hem sağlık bakanlıgı tarafından onaylanmıs bi su.. içmelerinde iki gün kalabildim.. ve faydası oldukca war .. ben gördüm faydasını ;)

Yetim düşler bekçisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Ya sufi hacı geçmişte gölgeler diye bi eleman anımsıyorum bazen onu çağrıştırıyosun bana.Onun bi tayfası vardı dinle alakalı bi eleştride hemen gelip hararetli hararetli yazıp duruyodu sözde imanlıydı alim geçiniyodu, topunu abdest suyunda fazilet ararken ve tbtyi ele geçirme çalışmaları yaparken Rene banlamıştı.Neyse arada yazdıklarını okurken onu anımsıyorum...

Şimdi gördüğüm üzere sadece boş laf üretiyosunuz..Sizi daha fazla kaale alıp forum kirliliği yaratmayacam..Fakat her dini konuda olduğu gibi bundada aynı şey oluyo,bi tayfa geliyo önce boş boş laf sokuyo ondan sonra cevap vermek zorunda kalıyoruz normal olarak konu amacından sapıyo.Yazarken bildiklerinizi yazın ki alim tavrınız milleti eleştirmekten öteye geçsin..Kitap konusuna gelince,bu konuda kendimle övünüyorum..En azından milletle laf yarıştırmak yerine kendimi geliştirme yolunu seçmişim..Yunusemre nickli arkadaş diyodu sanırım;İt ürür kervan yürür,anladınız siz onu..

Edit:Ancak Rene yada diğer adminler bu tür konular yasak derse yazmam,Öyle yazdıklarına dikkat et falan sökmez,yormayın o güzel parmaklarınızı..Rene demişti çünkü burası belli bir düşünceye hitap eden bi yer değil yazabilirsiniz diye,dikkatinizi çekerim...

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    melih gökçekin ta amk.! zemzem forever :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Sufi bunu yazdı:
    holyseclerum bildiğin kelimeler kadar değil anlayabildiğin kelimeler kadar konus..! Yobaz diye hitap ettiğin kişiyi ne kadar tanıyorsunda onun hakkında yobaz diye yargı önesürüyorsun? Hadi felsefe öğrendin diyelim metafizik öğrendin din öğrendin diyelim ama önce ahlak,edeb,adab öğren ! şu avrupalı bilim adamlarınıda çürüt öne sürdüğün tezlerle :) Dini en derinliklerine kadar öğren sonra onun karsıtı ol..!
    Bence ilk olarak sen öğrenmelisin dini! :) holy den önce. Sen en derinliklerine kadar öğrendinmi? ayetleri hiç türkçe okudunmu? Ondan sonra hiç karşı olmak geldimi içinden! ama en hızlı inananlar hep sorgulamış gibi göründü bunları unutma.en azından öyle göründüler. ama sizler sorgulamıyorsunuz. turandursun'un bir sitesi var. bunlara cevap verebilen çıkmadı hala. "din bu" yu neden yasakladılar fetoşun cemaatinde.  

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek
    Allah ın kerameti kardeşim...

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

Ya sufi hacı geçmişte gölgeler diye bi eleman anımsıyorum bazen onu çağrıştırıyosun bana.Onun bi tayfası vardı dinle alakalı bi eleştride hemen gelip hararetli hararetli yazıp duruyodu sözde imanlıydı alim geçiniyodu, topunu abdest suyunda fazilet ararken ve tbtyi ele geçirme çalışmaları yaparken Rene banlamıştı.Neyse arada yazdıklarını okurken onu anımsıyorum...

Şimdi gördüğüm üzere sadece boş laf üretiyosunuz..Sizi daha fazla kaale alıp forum kirliliği yaratmayacam..Fakat her dini konuda olduğu gibi bundada aynı şey oluyo,bi tayfa geliyo önce boş boş laf sokuyo ondan sonra cevap vermek zorunda kalıyoruz normal olarak konu amacından sapıyo.Yazarken bildiklerinizi yazın ki alim tavrınız milleti eleştirmekten öteye geçsin..Kitap konusuna gelince,bu konuda kendimle övünüyorum..En azından milletle laf yarıştırmak yerine kendimi geliştirme yolunu seçmişim..Yunusemre nickli arkadaş diyodu sanırım;İt ürür kervan yürür,anladınız siz onu..

Edit:Ancak Rene yada diğer adminler bu tür konular yasak derse yazmam,Öyle yazdıklarına dikkat et falan sökmez,yormayın o güzel parmaklarınızı..Rene demişti çünkü burası belli bir düşünceye hitap eden bi yer değil yazabilirsiniz diye,dikkatinizi çekerim...

Lan sen hala burdamısın :D

Bir insan bu kadar mı yüzsüz olur. Sen olabilsende gölgeler kadar adam olabilsen. Hiç olmazsa o inandığı değerleri savunurken senin gibi alçalmıyor...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    HolySeclorum bunu yazdı:

Japon bilimadamları bir deney yapmışlar..Bunu birçok kitapta bulabilirsiniz..Pozitif düşünceyi ele ala kitplar sıklıkla kullanırlar bu araştırmayı..İki kaba su koymuşlar..Bir kaba küfür etmişler,diğer kaba pozitif sözler söylemişler..Sonuçta suların tatlarının vs.. değiştiğini görmüşler..MEtafiziktete yukarıdaki coğrafya dünyanın enerji giriş alanlarından biri olarak geçer..Sürekli iyi düşünceyle yüklendiği için artık oradaki suyun herhangi bir kötü düşünceden etkilenmediği söylenir..Ayrıca dünyada sadece materyalizm geçerli değildir..Madem sadece materyalizm geçerli buyrun dua etmeyi bırakın..

Bu deney su moleküllerinin hareketliliğini gösterir bi-iki sene önce bilim teknikte 2 sayfa ayırmışlardı bu konuya, İnsan düşündüğü zaman beynindeki nöronlada işlem olur. Bu işlemler sırasında elektrik üretilir ve manyetik alan oluşur, sinirlilik yada sevinç bu elektriksel akımın değişimini akımını dalga boyunu vb değiştirir su molekülleri ise bu çok düşük manyetik alandan bile etkilenip değişir, bu durum telekinezi gibi metafiziğin konusu olduğu düşünülen konuları bilim-materyalizim aracılığıyla açıklar.

Sonuç olarak evrende (bildiğimiz yaşadığımız): Neden-sonuç bağıntısıyla olayları olaylar olguları meydana getirir. Eğer dualarınızın sonucunu bu dünyada alıyorum diyen varsa banada dua etsin. Hem allah bu dünyaya müdahalede bulunmuş olsaydı bu kadar kötülük olurmuydu (Peyagamberlere bile doğrudan değil melekler aracılığıyla vahiy göndermiştir) Neyse konuyu değiştirmeyelim.

Jeoloji bunun olağan olduğunu söylüyor. Ama İHA demiyor :) İHA? İHA'da ney?:)

istanbul haber ajansı :)

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer1984
    omer1984's avatar
    Erkek
    bizim burda bi şahsiyet hac dan geldi.neyse 1 ay sonra midem ağrıyo diye kıvranmaya basladı ve doktora gitti.doktorda o na dediki ne zaman dan beri su içmiyosun.her zaman bol bol içitorum dedi bizim şahsiyet doktor ne suyu içiyosun diye sorunca zemzem içiyorum dedi.doktorun cevaba dikkat:zemzem böbreklere inmez yani idrar a karışmaz hemen çeşme suyu iç dedi.

lisan-ı münasip....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:
    yemin ederimki malatyanın suyunu tercih ederim. malatyanın suyu gibisi yok.
    +1

:) ama çok klorlamaya başladılar

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
Toplam Hit: 4628 Toplam Mesaj: 38