Zenfone 6 Kullanan Varmı ?
-
Mustafa bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
Almanyada 250 euro. Epey ucuz
Türk parasıyla 700 lira civarı yapıyor.
Direk cevirirsen ayni para dedigin gibi
Ama alim gucune gore kiyasladin mi Turkiyedeki kisinin cebinden 3 kati birim para cikiyo
-
Ek olarak tasarım berbat belirtmek isterim.Cihazın çerçevesi çok kalın.Bu yüzden telefonun boyutuda diğer telefonlardan büyük.
-
Yaklasık 5 gün önce aldım gayet memnun otg desteği sitesinde var yazıyor paso güncellemesi var tek sıkıntısı batarya bide radyo yok ama onuda aştılar :)
-
Resmi bok gibi çekiyor. Tek kötü tarafı o.
-
bende zenfone 5 düşünüyorum 6 çok büyük geldi çift sim ve boyut olarak özellikleri aynı sanırım
-
2 hafta kadar önce aldım. Iphone 6'ya da değişmeyecek kadar beğendim telefonu. Eğer almak isteyen falan varsa gitsin alsın hiç tereddüt etmesin. Tek kötü yanı ekranı büyük ama ona da 2 günde alışıyorsunuz, alışınca da diğer telefonları küçümsüyorsun.
Dipnot: Fotoğrafı kötü çekiyor diyen mürid de kameradan bi haber heralde. Benim ordan çektiğim fotoğrafları Nikon D700 çekemez. muhteşem ötesi kamera özellikleri var. Dileyen olursa birkaç örnek foto atabilirimDipnot2: Zenfone candır,gerisi heyecandır
-
C-M-D bunu yazdı
2 hafta kadar önce aldım. Iphone 6'ya da değişmeyecek kadar beğendim telefonu. Eğer almak isteyen falan varsa gitsin alsın hiç tereddüt etmesin. Tek kötü yanı ekranı büyük ama ona da 2 günde alışıyorsunuz, alışınca da diğer telefonları küçümsüyorsun.
Dipnot: Fotoğrafı kötü çekiyor diyen mürid de kameradan bi haber heralde. Benim ordan çektiğim fotoğrafları Nikon D700 çekemez. muhteşem ötesi kamera özellikleri var. Dileyen olursa birkaç örnek foto atabilirimDipnot2: Zenfone candır,gerisi heyecandır
Anlatta öğrenelim hocam.