Zengin Olacağız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------
    yazıyı okumadım da önce bi 60tl mi yatırcaz  ?
    ilk ve tek sefer için 60 tl

20 tl istediğin üründen seçip kargoyla kapıya gönderiyorlar..

30 tl üyeliğin üzerindeki 10 kişiye 3er tl olarak dağıtılıyor

10 tl de kargo ve diğer masraf

Bunun dışında ileriki aylarda tekrar üyelik yenileme, aktive etme, şu kadar sipariş zorunluluğu gibi bi şartı da yok..

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

1,5 sene kadar bu sisteme benzer başka bir firmanın satışını yaptım,ancak bu firmadaki eksiklik şudur,ürün gamı çok dar.Benim iş yaptığım firma,tuvalet kağıdından Kameraya kadar ürünlere sahip bir firmaydı ve yaptığım tek şey,dükkanlara broşür bırakıp,beni geri aramalarını beklemekti..

Çevre ile alakalı bu,ama firmanın ürün gamını baktığınızda tekstil üzerine,ve sitedeki çoğu arkadaşın öğrenci olduğunu göz önüne alınırsak,satış yapabilmeniz çok zor,heves etmemenizi tavsiye ederim 

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

1,5 sene kadar bu sisteme benzer başka bir firmanın satışını yaptım,ancak bu firmadaki eksiklik şudur,ürün gamı çok dar.Benim iş yaptığım firma,tuvalet kağıdından Kameraya kadar ürünlere sahip bir firmaydı ve yaptığım tek şey,dükkanlara broşür bırakıp,beni geri aramalarını beklemekti..

Çevre ile alakalı bu,ama firmanın ürün gamını baktığınızda tekstil üzerine,ve sitedeki çoğu arkadaşın öğrenci olduğunu göz önüne alınırsak,satış yapabilmeniz çok zor,heves etmemenizi tavsiye ederim 

ben de tam öğrenciye hitab eden bir iş olduğu kanaatinde olduğum için paylaştım.. Özelikle üniversite çevresindeki bayanlar ve ev hanımları için çok iyi bir kaynak..

Dediğin gibi çevreyle alakalı, ürün gamı konusunda ( gam ne demek ? ) ürün çeşitliliğinin darlığından bahsediyorsun umarım bu konuda da haklısın.. Ancak firmanın geçmişi 1,5 yıl, yani dar olması çok normal ve çeşitlilik zaten genişletilecek.. eminim senin çalıştığın firma da başladığı yıllarda bütün ürünlerle girmedi bu işe, bir de şu yanı var bu firma kendisi üretip kendisi satıyor. Yanılmıyorsam senin bahsettiğin dışarıdan alıp pazarlıyor olmalı.. Yoksa her ürün için ayrı makina alıp veya kiralayıp üretip satmak imkansızdır..

yıkılma sakın !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Bayan arkadaşlar için iyi bir iş olabilir tabi ki,lakin sitemizdeki müride sayısı da belli.Benim çalıştığım firma,imalatçıdan ürünü alıyordu,fiyatlar çok cazipti,polo sweat-shirt'ün 5 ytl olduğunu düşünün : )

Hayırlı satışlar herkese 

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

kastım buradaki bayanlar değil, buradaki müridler aracılığıyla gidilen bayanlar..

Pazarlama vs. ile uğraşmadan kazanacağız işte..

yıkılma sakın !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek
    http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2001/02/01/yazarlar/yazarlar34.html
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Anlayamıyorum, kaç kişi bahsi mevzu videoyu izleyip veya şartlarını vs. okuyup yorum yaptı.

Lütfen birtakım peşin kabuller ve önyargılarla hareket etmeyelim.

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 2452 Toplam Mesaj: 18