folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zenginliği Getiren Bir İş Modeli ( Zengin Olmanın Yollarından Birisi)

Zenginliği Getiren Bir İş Modeli ( Zengin Olmanın Yollarından Birisi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------
    BizimkiLerin çoğu baba parasıyLa biyerLere geLdi..Kendi emeğiyLe bişeyLer yapan fazLa yok .. SizLere Steve Jobs'u takdim ederim xD http://www.dailymotion.com/video/x3j81k_steve-jobs-ac-kal-budala-kal-alt-ya_people
    -----------------------------
    hah bende bunu dicektım

adam şirket kuruyo yönetim kurulu bunu atıyo şirketten, hisselerini alıyo. adam gidiyo başka bi şirket kuruyo sonra gelip  eski şirketini satın alıyo :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

hepsini okumadim ayni seyi zirvalayip duruyolar isin özü dogru zamanda dogru is yapmak

bunun içinde biraz dünyayi dolasmak gerek, hersey kitaplarda deil, kitaplarda olan zaten yapilmis seyler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

ilk 10 satırını okudum elimdeki parayla mardini nasıl ele geçirecem anladım? acaba hepsini okusam googleyi de alırmıyım :)

şaka bir yanada allah razı olsun kardeş. çok faydalı oldu wala amca anca yarısını okudum. çok güzel bilqiler...

gelecek bizim elimizde bunu biliyoruz! elimizden geleni yapmalıyız....

gururluysaN tbt yi tbt liysen gurur unutacan!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek
    bu hikayeler eskidi ayrıca tarikat şeyhimizin dediklerini okuduğumda konuyu pat die anladım şeyhimiz haklı

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

mal sahibi mülk sahibi

hani bunun ilk sahibi

diye bir beyit vardır Türkçemizde...

Geçenlerde İlyas SALMAN çıkmıştı TV'ye "ben ortalam bir insanım ve orta halli yaşıyorum.. insanlar da böyle yaşamayı bilselerdei gerçekten kuyunun dibinde yaşayan bir tek insan kalmazdı "  demişti. Katılıyorum... Gerçek  değer üretmeden itibari (spekülatif)   değerler üzerinden yürüyen hep gelecekten borç alan bir sünya ekonomisi krizlere. açlığa  ve savaşlara her an gebe olacaktır...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dangerover
    dangerover's avatar
    Erkek

amk böle işmi olur adambanka müdüryümüş zaten bi ton para var o kadar para varki adam müdürlügü bırakık banka açmış artı benim bildigim tek şey par para parayı çeker bunun daöle olmuş zaten

Bu aralar Pek net..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    hayal olarak kalıyor sonra hayata kaldığı yerden devam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

kapitalist olup, sömürülmüş insanları bir kez daha sömürmektense, sirkte çalışan sulugözlü bir palyaço olup, küçük çocukların kırmızı burnumla dalga geçmesini tercih ederim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Özyeğin ünv. si açıldı Altunizade de adam koptu gidiyor ya bugüne kadar denenmemiş birçok şeyi yaptı ve o kadar zengin oldu ki artık ...... yorum yapmak istemiyorum :D

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 4355 Toplam Mesaj: 20