Zenginliği Getiren Bir İş Modeli ( Zengin Olmanın Yollarından Birisi)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
BizimkiLerin çoğu baba parasıyLa biyerLere geLdi..Kendi emeğiyLe bişeyLer yapan fazLa yok .. SizLere Steve Jobs'u takdim ederim xD http://www.dailymotion.com/video/x3j81k_steve-jobs-ac-kal-budala-kal-alt-ya_people
-----------------------------
hah bende bunu dicektımadam şirket kuruyo yönetim kurulu bunu atıyo şirketten, hisselerini alıyo. adam gidiyo başka bi şirket kuruyo sonra gelip eski şirketini satın alıyo :D
-
hepsini okumadim ayni seyi zirvalayip duruyolar isin özü dogru zamanda dogru is yapmak
bunun içinde biraz dünyayi dolasmak gerek, hersey kitaplarda deil, kitaplarda olan zaten yapilmis seyler
-
ilk 10 satırını okudum elimdeki parayla mardini nasıl ele geçirecem anladım? acaba hepsini okusam googleyi de alırmıyım :)
şaka bir yanada allah razı olsun kardeş. çok faydalı oldu wala amca anca yarısını okudum. çok güzel bilqiler...
gelecek bizim elimizde bunu biliyoruz! elimizden geleni yapmalıyız....
-
bu hikayeler eskidi ayrıca tarikat şeyhimizin dediklerini okuduğumda konuyu pat die anladım şeyhimiz haklı
-
mal sahibi mülk sahibi
hani bunun ilk sahibi
diye bir beyit vardır Türkçemizde...
Geçenlerde İlyas SALMAN çıkmıştı TV'ye "ben ortalam bir insanım ve orta halli yaşıyorum.. insanlar da böyle yaşamayı bilselerdei gerçekten kuyunun dibinde yaşayan bir tek insan kalmazdı " demişti. Katılıyorum... Gerçek değer üretmeden itibari (spekülatif) değerler üzerinden yürüyen hep gelecekten borç alan bir sünya ekonomisi krizlere. açlığa ve savaşlara her an gebe olacaktır...
-
amk böle işmi olur adambanka müdüryümüş zaten bi ton para var o kadar para varki adam müdürlügü bırakık banka açmış artı benim bildigim tek şey par para parayı çeker bunun daöle olmuş zaten
-
hayal olarak kalıyor sonra hayata kaldığı yerden devam
-
kapitalist olup, sömürülmüş insanları bir kez daha sömürmektense, sirkte çalışan sulugözlü bir palyaço olup, küçük çocukların kırmızı burnumla dalga geçmesini tercih ederim.
-
Özyeğin ünv. si açıldı Altunizade de adam koptu gidiyor ya bugüne kadar denenmemiş birçok şeyi yaptı ve o kadar zengin oldu ki artık ...... yorum yapmak istemiyorum :D