Zenphone 2 Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Intel atom islemci :/ bizimle deyılsın.

Bi süre sonra o 4gb ramde bi caciga yaramamaya basliyacak cok hantallasir bu telefon.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Öncelikle bu kadar güncelleme delisi olmanıza anlam veremedim. Android Lolipop ile bir sürü yenilik geldi adamlar bunu cihazlara portlarken bayağı zorlandılar zaten hemen sonrasında Android 5.1 vs çıktı. Boktan bi güncelleme verip telefonun içine sıçmaktansa geç versinler stabil sistem versinler.

Zenfone 2 tam anlamıyla tasarım fakiri. LG G3 kopyası. Ekranı berbat. Birde piyasaya geçen seferki hatanın aynısını yaparak bir sürü Zenfone 2 sürdüler. Arkadaşın verdiği link en ucuz versiyon oradan devam edeceğim. İşlemci 1.8 ghz. Fakat ram 4 GB. İşlemcinin yavaşlığını ram amorti edebilir fakat ileride sorun çıkarabilir diye düşünüyorum. O yüzden yüksek beygir gücü iyidir. 

Sonuç : Alınmaz.

Guncelleme iyi birsey diye bir olay yoktur ki . Yeni cikanin herzaman aciklari skntilari olur .note3 e kitkat daha gecen hafta geldi.beta sistemlerdense sabitler herzaman iyidir.guncelleme ile tek gordugunuz ekran goruntu degisikleri onun yerine kurun bir arayuz gereksiz uygulama calistirmayin telefonda ne kasar telefon ne de baska birsey yapar

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Öncelikle bu kadar güncelleme delisi olmanıza anlam veremedim. Android Lolipop ile bir sürü yenilik geldi adamlar bunu cihazlara portlarken bayağı zorlandılar zaten hemen sonrasında Android 5.1 vs çıktı. Boktan bi güncelleme verip telefonun içine sıçmaktansa geç versinler stabil sistem versinler.

Zenfone 2 tam anlamıyla tasarım fakiri. LG G3 kopyası. Ekranı berbat. Birde piyasaya geçen seferki hatanın aynısını yaparak bir sürü Zenfone 2 sürdüler. Arkadaşın verdiği link en ucuz versiyon oradan devam edeceğim. İşlemci 1.8 ghz. Fakat ram 4 GB. İşlemcinin yavaşlığını ram amorti edebilir fakat ileride sorun çıkarabilir diye düşünüyorum. O yüzden yüksek beygir gücü iyidir. 

Sonuç : Alınmaz.

Ben biraz 4gb ram a  mayil olmuştum .. ama bir aarkdaş da intel atom alınmaz demiş. pekiy bu fiyat civarında alternatif ne olabilier?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

Aralık 2014 de aldım zenfine 6yı ilk baslarda sıkıntı yoktu simdi ise 2-3saat sadece nette dolaşmam kamera kısmının olduğu kısım eski casper pcler giBi yumurta koy hasla :) ısınma başladı ama onun haricinde 4 tane uygulama aciyom bunlardan biri asfalt 8 tık yok güncelleme maynagi tel zenfino 2yi al derim bu elimde kini cikaram ilk firsatta alicam 1400luk olanını bir arkadaş belirtmis özellikle tasarim fakiri diye haklida ekranını samsung la yada lg kiyaslamaya gelmiyor gelse onlara fiyat olarak yakin olur 

Anlatım hatasi yaptık iimi:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı paraya xperia m4 aqua var, şansen sony alırdım..

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Boşverin LG g2 alın beyler :D Tamamen bi G2 FanBoyu oldum ben

266 Uygulama yüklü , rootlu uygulamalar büyük oyunlar vs.vs. tek damla kasma vs yok :D

Takılıyorum :

Ama edindiğim bilgilere göre intel işlemci alınmaz abü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dean534
    dean534's avatar
    Erkek

Kendi sitemin reklamını yapım bari :P 

http://www.mondestore.com/telefonlar-k-86/akilli-telefonlar-k-87/asus-13-0-mp-kamera-bluetooth-4g-16gb-asus-zenfone-2-ze551ml-altin-u-74276.html#.Vb9_FPntlBc

http://www.mondestore.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Temiz bi g3 ikinci elden bulabiliyosan, bulamiyosan biraz üstüne eklerim dersen sifir g3 yok diyosan sifir g2 alabilirsin o fiyata.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 2225 Toplam Mesaj: 19
asus zenfone 2