Zerocool Abi Geçmiş Olsun
-
H2nds0me hangi hastanede çiçek gönderek tahribat.com olarak geçmiş olsun zerocool
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
ZeroCooL` bunu yazdı:
Anarsist bunu yazdı:
ZeroCooL` bunu yazdı:
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------Siqaramın Dumanını Kıskan.!
Bu yaziyi kaldirirsin artik. (Umarim).
-----------------------------bilmiyorum :S
-----------------------------Sen bilmezsen kim bilecek? Degermi 2 dakikalik keyif icin kendini zehirlemek? Hayatini risk'e koymak?
Haklısın Bıraqmaya Çalısıcam.!
-----------------------------çalışba babacan bırak bence benimde göğsüm ağrıo doktora gittim hap yazdı geçmezse gel teste giricen dedi ne testiyse galik :S
bırakmak bişi değilki!!!
ben 50kez bıraktım...
-
Zero Geçmiş olsun kardeşim...Kısa zamanda iyileşmeni diliyorum...
-
zirokuul abicim geçmiş olsun. yauf bende başladım son zamanlarda yeniden sigaraya. okurken içim gitti resmen sanki benimde kalbim tıkandı. gerçi ben fazla içmiyorum ama bırakcam Allahın izniyle tekrardan. bi senedir sürmüyodum ağzıma ne olduysa başladım işte lanet olsun. du bırakacam ama inşallah.
-
geçmiş olsun
-
RemotE bunu yazdı:
Ölmediki kurtulalım seni tanıdığım güne lanet olsun 20 sene oldu a.q bıktım siktir git öteki dünyayada kına yakayım bi yerime kanka :D asdgjklhlsdjahgasd Ölmeyi bile beceremion a.q euh sdflghlasdfkhg :D sdlıghsdjklagh harbi yarıldım axldkghlaksdhg anladın sen anladın :D asdlkghklasdhg
ZeroCooL`:Anladım a.q aNlamazmıyım Harbi a.q olmeyi bile beceremedim a.q... -
No Smooking o zaman benım peder de kalp krızı gecırmısdı 2 .5 yıl once 1 yıl bıraqdı kerata sonra basladı yine sen en iyisi bıraq jigarayı her seyi kendin için yapıyor baskalarını yapdıkları ıle ilgilenme her seyi kendi menfaatin için ve kendin için yapıyor sun umarım bırakırsın...
-
gecmiş olsun kardeş
Toplam Hit: 5562 Toplam Mesaj: 29