folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Zevkli Bir Flash Oyun

Zevkli Bir Flash Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

iyiy miş :D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

2,30 dakkada bu kadarcık :))

konu açılınca hemen başlacan bile süre okadar etmiyor? eziklik felan değil dimi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    http://img215.imageshack.us/img215/5058/ssssszj.jpg

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

2,30 dakkada bu kadarcık :))

konu açılınca hemen başlacan bile süre okadar etmiyor? eziklik felan değil dimi?

alper mesajından bi bok anlamadım :D

ama ps felan demek istiyosan 3-4 keere oynadım sonra oyuna başladğımda direk tünel geldi vurdurdum bende  ahanda sonuç bu :)

bu bişi değil 1.38 saniyede 8 milyonluk skorda vardı ama ss almayı unuttum :D

edit :

size bi tüyo yeşil check pointi geçerken zıplayarak geçerseniz içinden, puanın a.q sunuz :D

edit 2 : check pointler gelene kadar boş boş beklemeyin yüksek atlama yapmaya çalışın o zamanda iyi puan veriyo

Edit 3 : tünelleri tam geçin gene deli puan veriyo :d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 2864 Toplam Mesaj: 16