Zevkli Ve Eğlenceli Bir Flash Oyun!
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
XpertVision bunu yazdı:
ben 3. 4. sınıfa felan gidiyordum sene sanırım 2000-2001 o zamanlar bodrumda tatildeydim küçük bir çocuktum bilgisayar oynamak istemişti canım sürekli bağırıp çağırıyordum en sonunda yan masada bi adam yani robert abi beni yanına çağırıp ilk laptopundan oyun oynatmıştı hayatımda ilk defa laptop kullanıyordum o zaman çok şaşırmıştım bu ne diye adama sormuştum ama adam meğersem yabancıymış o zaman ablamın çat pat ingilizcesi sayesinde adamla tanışmıştım tatilim boyunca sürekli adamın bilgisayarından oyun oynadım adamın oyunlarının ismi de hep miniclip di diyordum nedense bu oyunların hepsinin adı miniclip yıllar sonra öğrendim ki miniclip oyun firmasının adı, bizim robert da robert small mış miniclip'in kurucusu.
Harbimi hacı :)
-----------------------------yok artık daha neler :D
-
XpertVision bunu yazdı:
ben 3. 4. sınıfa felan gidiyordum sene sanırım 2000-2001 o zamanlar bodrumda tatildeydim küçük bir çocuktum bilgisayar oynamak istemişti canım sürekli bağırıp çağırıyordum en sonunda yan masada bi adam yani robert abi beni yanına çağırıp ilk laptopundan oyun oynatmıştı hayatımda ilk defa laptop kullanıyordum o zaman çok şaşırmıştım bu ne diye adama sormuştum ama adam meğersem yabancıymış o zaman ablamın çat pat ingilizcesi sayesinde adamla tanışmıştım tatilim boyunca sürekli adamın bilgisayarından oyun oynadım adamın oyunlarının ismi de hep miniclip di diyordum nedense bu oyunların hepsinin adı miniclip yıllar sonra öğrendim ki miniclip oyun firmasının adı, bizim robert da robert small mış miniclip'in kurucusu.
-----------------------------Bildiğin ibretlik paylaşım olmuş :D
-
Bende 27 de kaldım çözemedim bi türlü :(
-
-
Level 13te şurdaki elemanı nasıl patlatacaz..

Düzenleme : Tamam buldum.. :)
Düzenleme : Bitti..

-
Aynen bitti bu :D
-
kerim bunu yazdı:
bu sıktı farklı versiyonlarıyla gelip duruyo şahsen en güzel bağlayıcı flash oyun
http://oyunmacerasi.com/penguen-avi.html
level1 seçip play'a basın savunma aletlerini koyup sağ alttaki Send basın..
-----------------------------hay vereceğin oyuna yaa... saatlerdir oynuyorum mk oynamaktan bi hal oldum anca 3. level e geçtim dahada gidemedim ne zor illet bişey bu :S
-
@Kehanet
dedim bağlayıcı diye :)
up :P