Zidaya Sitesinden Alış Veriş Yapanlar
-
Arkadaşlar eşofman takımı aldım.Stokta kalmamış diyerek yollamadılar 12 gün sonra paramı iade ettiler daha sonra baktım ürünleri güncellemişler stokta olmayanları çıkarmışlar bir daha eşofman takımı aldım 4 gün oldu ne ses var ne soluk aradım şuanda kargoda mı veya başka bir aşamada mı göremiyorum dediler stokta varmı dedim stok göremiyoruz dediler ne zaman kargoya verilir dedim bilemiyoruz dediler peki ürün gene olmayabilir mi dedim evet olmayabilir dediler ne boktan iş bu !
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar eşofman takımı aldım.Stokta kalmamış diyerek yollamadılar 12 gün sonra paramı iade ettiler daha sonra baktım ürünleri güncellemişler stokta olmayanları çıkarmışlar bir daha eşofman takımı aldım 4 gün oldu ne ses var ne soluk aradım şuanda kargoda mı veya başka bir aşamada mı göremiyorum dediler stokta varmı dedim stok göremiyoruz dediler ne zaman kargoya verilir dedim bilemiyoruz dediler peki ürün gene olmayabilir mi dedim evet olmayabilir dediler ne boktan iş bu !
-----------------------------Hoca başka site yok mu. satmıyorlar demek. daha niye baskı yapıyon ki oradan alacam diye.
-
Hocam baskı yapmıyorum ki sadece başkalarına da mı aynısını yapıyorlar merak ediyorum hem nereden bilecem bir kereye mahsus olmuştur dedim ama bokunu çıkarttılar
-
bu gibi sitelerde ürünler indirimli olduğu için, aldıktan 2 hafta sonra falan kargoya veriliyor
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------bu gibi sitelerde ürünler indirimli olduğu için, aldıktan 2 hafta sonra falan kargoya veriliyor
-----------------------------3 iş günü diyor hocam
-
Kör bile aynı kuyuya iki kere düşmez,
-
sen mailleri yollamaya devam et, kısa sürede tedarik etmeye çalışsınlar, ama güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum.
-
Hacım niye bizden almıyorsun da elin roket internetine para kazandırıyorsun ki :)
edit: linki sildim.
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Hacım niye bizden almıyorsun da elin roket internetine para kazandırıyorsun ki :)
aynı gün ücretsiz kargo :)
-----------------------------site güzelmiş, ürün fotolarını siz mi çekiyorsunuz?
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Hacım niye bizden almıyorsun da elin roket internetine para kazandırıyorsun ki :)
-----------------------------.senden alicaktim hocam ama kumasi sordum normal esofman kumasi mi diye cevap vermeyince buradan aldim
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------MiLK bunu yazdı:
-----------------------------.senden alicaktim hocam ama kumasi sordum normal esofman kumasi mi diye cevap vermeyince buradan aldim
-----------------------------hacım valla yoğunluktan unutmuşumdur göremedim sanırım pm atmadın heralde?