Zift İle İlgili Bir Soru...(Yardım)
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
olm kıçın yanmadımı otururken
sağuk zift di gliba bişey hissetmedik... -
Davos bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
olm kıçın yanmadımı otururken
sağuk zift di gliba bişey hissetmedik...
Soğuk zift kurumuş olmuyomu :S::D -
sellozik tiner le ziftin erimesini saglayıp hemen sonra kosla ile çıkartabilirsin.
ayrıca ziftin soguklugu yada sıcaklıgı degil katı yada akışkanlıgını sorgulamanız gerekir. soguk ziftte var akışkan ve bulaşıcı bişiy.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------sellozik tiner le ziftin erimesini saglayıp hemen sonra kosla ile çıkartabilirsin.
ayrıca ziftin soguklugu yada sıcaklıgı degil katı yada akışkanlıgını sorgulamanız gerekir. soguk ziftte var akışkan ve bulaşıcı bişiy.
hm dostum montun rengini soldurdu ... tiner... kot biraz daha dayanıklı acaba kota bişey olmaz dimi ? -
kotun kumaş boyasına göre degişir normal şartlarda selülozik tine kumaşın rengini çok fazla etkilemez lakin kullanılan kumaş boyası kalitesiz ise rengini soldurur.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------1:Önce Bi Kabin İçine Yarin Çay Bardaği Kolanya Dökün
2aha Sonra Yine Yarim Çay Bardaği Kola Dökün Ve 10 Dk Bekletin
3:10 Dk Bekletikten Sonra Sivi El Sobunundan Çok Az Damlatiyoruz Ki Zifti Direk Çözmesin Kaydirma Amaçli Yani Ama Az Kullanin Yoksa Köpürür
4:Ziftli Kisma Islak Bir Bez Yardimi İle Bastirmadan Sürüyoruz
5:10 Dk Beklettikten Sonra Temiz Ve Islak Bir Bezle Siliyoruz Zitfren Eser Kalmadiğini GörüceksinizOtomobilden çıkarırken bu yöntem kullanılıyor. Dene istersen.
Abi %50 bir oranla çıktı ama az bişey kaldı şimdi napalım makinede yıkatim mi ? -
Kumaşta aşınma bir şey olmadıysa biraz daha bastırarak çıtılımak suretiyle tekrar uygula.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
Kumaşta aşınma bir şey olmadıysa biraz daha bastırarak çıtılımak suretiyle tekrar uygula.
Tamam abi sağol walla çok işe yaradı...
Arkadaşlar başka böle temizleme taktiği bilen varsa yazsın ... -
Benimde basima gelmisti boyle bir olay banyo kesesine biraz deterjan dokmustum biraz az biraz cikarmisti...
-
benzer bi olay da benim başıma geldi :S yaw harbi çıkıyo mu :D eğer çıkıyosa deneyecem
çıkmazsa motorin dökecem a.k panyolona :D