Zihniyetimizi Anlayamayan Bobi
-
müridin tbt ile ilgili kuyruk acısı varsa, bula bula onu bulmu$tur.
-
bunda bi yanlış yokki adam tbtde yapılan espiriyi almış oraya koymuş.compinin yazısıydı sanırım
-
sanırım o resimdeki mesajı rene yazmı$ :B burda http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47244&sayfa=1#462480 yine gül resmi bulamadığım için dediğine göre. Bunda kötü birşey yokki adam tbt deki espriyi oraya ta$ımı$. herhangibir art niyet unsuru göremedim :| ayrıca bobilere veya müride nie saldırıyorsunuz hemen onu anlamıyorum. selametle f yapmak zor gelmi$ bunu yapmı$ la zeka özürlülerin monteyi anlamamasından korktuğu için yazmı$ olduğunu dü$ünüyorum.Kaldıki montenin hiçbir yerinde tbtyle ilgili bi$ey yazmıyor yani tbt nin olup olmadığı bile belli değl |:
-
bobiler ne ya 4chan.org un çakması amk başka birşey degil anlamıyorum ki neden bukladar tutuluyor. bobilere 2 gülüyorsanız 4chane 5032404 30gülmeniz lazım anlayamıyorum.
www.4chan.org Amk
4chan forever alayına overall
-
-
Niyeki bu monte harika xD
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
bunda bi yanlış yokki adam tbtde yapılan espiriyi almış oraya koymuş.compinin yazısıydı sanırım
-----------------------------espiri oldugu için değil web anormalleri bölümüne atmıs
selametle (f) yapmak zor gelmis bunu yapmis diyor. -
Freak, tbt dan yanlıs olmaz.
-
valla denk gele baktımda öyle gördüm ben bu başlığı :) evet bobiler deki freak benim. fakat burda bir kuyruk acısı veya başka birşey yok ki ? sadece paylasmak amaclı ypatım ki zaten resmin büyük kısmını kestim tbt fazla etiket olmasın diye. ayrıca ilk mesajlardaki dürzü kelimesinide sahibine iade ediyorum. :)