Zılgıt ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hayırdır hojalar ? benim kendi görüşümden sizene ? siz yardım edecekseniz edin bana akıl vermeye kalkmayın kimi demişki türkler sütten çıkmış ak kaşıkmı beğenmiosan T.C vatandaşlığını sildir kardeşim. ReaL_Kurd kardeş vereceğin emek için saolasın hojam kalkmıssın cd  den kesecekmişsin benim için saolasın. fakat bu benim kendi düşüncem. bu millete bu kadar batıosa siz kürtleri kayırıosanız  [ kürt dediğim , pkk yoksa benim babam gilde urfalı kürtler aşiretler. ] ama pkk'ların hepsi kürt :) burda bana gelipte mhp'yi sakın eleştirmeye kalkmayın şöle bi teori çıkartın bakalım pkklılar en çok kimden gıcık alıo ?  MHP bu 1.
    2. Neden ? Çünki 1979 Davasında Sağ Sol Çatışmalarında  En Çok Ön Plana Çıkıp Terörizm'i yok etme çabasında bulunup 1000lerce kişiyi meydanda katleden kii ohh ii oldu MHP'dir... 3. Neden Şehitler Cenazesinde Kurt işareti Yapılıo ? Neden Baska Kimse Konusamıyor Neden ? Hadi Söylesenize simdi ? Çünki terörlerin en gıcık aldığı MHP.  Gidin Bakim Bi Kürt bi Pkk lı yere  AKP sloganı atın onlarda gelir katılır. gidin bakim bi chp işareti yapın  ( sol parti  ) için onlarda sizden olur dsp desen öle  ama MHP yap bakim nasıl çatışma çıkıyor :) denein görün. Çünki En Çok Canlarını yaktığı askeriyeye en büyük desteği sağlayan mhp'dir. çok terörist katledildi :) ve benim dedem , amcam gil hep o davadalarmıs 79 davasında. simdi gelipte burda bana hüküm kesmesin kimse öle mhp'cilik kolay olunmuyor die. Adana Kanal Ülkü Ocakları Derneğine Ben Yıllardır Takılıyorum. Hade Eywallah.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

hoca sen neler demişsin yaa =)

sabah mayhoşluğu olsa gerek, bir elini yüzünü yıkayıp editle bence yazıları :|

bir de çok milliyetçiysen diline sahip çık, düzgün yazmaya özen göster =)

not: polemik çıksın diye yazmadım bunları hea :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------

yok hoja eyw. saolda bazı kendini bilmezler gelip burda laga luga yapıyor yok ben milliyetçiyim die vs.vs. göstersinler bakim bi kanıt ya bi zılgıt sesi istedik konu nereye dağıldı.. neyse hojam saolasınız.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    amy zılgıt sesinden kürt türk mhp bilmem ne tartışmasına nasıl geçtiniz şaşıyorm ha :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

gazili_tarzan bunu yazdı:
    amy zılgıt sesinden kürt türk mhp bilmem ne tartışmasına nasıl geçtiniz şaşıyorm ha :|

sabahın körü olduğundan öyle bişey oldu. geldi geçti anlıyacağın :D 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    The_Holigan bunu yazdı:
    YesTERFoX bunu yazdı:

yok hoja eyw. saolda bazı kendini bilmezler gelip burda laga luga yapıyor yok ben milliyetçiyim die vs.vs. göstersinler bakim bi kanıt ya bi zılgıt sesi istedik konu nereye dağıldı.. neyse hojam saolasınız.

harbiden bi ilginçsin sen adam sana git kürt birisinden iste dügünleri falan olursa verir dedi sende tuttun CcC falan yazdın kendin konuyu buraya getirdin bide hala tartışma yapıyorsun Pes vallahi! 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:

harbiden bi ilginçsin sen adam sana git kürt birisinden iste dügünleri falan olursa verir dedi sende tuttun CcC falan yazdın kendin konuyu buraya getirdin bide hala tartışma yapıyorsun Pes vallahi! 

bende onu diyeceedim

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 2448 Toplam Mesaj: 18