folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zincirlerini Kırmak İsteyen Bir Adam

Zincirlerini Kırmak İsteyen Bir Adam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    pcdoktor636 bunu yazdı

Hocam bence de eleman gayet mutlu duruyor, şehir hayatında kime sorsam mutsuz, ama herkes bir şekilde bu sistemi devam ettirmeye çalışıyor.

Ama o paylaştığım kanal tam senlik bence, diğer videoları da böyle başka ülkeleri, dünyayı gezmeyi falan anlatıyor. Benim de hayalimdir. İsviçre, Norveç, Avustralya, Yeni Zelanda, Filistin, Dubai vs. hepsini görmek istiyorum açıkçası :)

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/194116/sen-niye-bir-kurum-icin-kul-kole-oluyorsun-ki

Edit: Bu da mükemmel olmuş.

http://www.youtube.com/watch?v=-BrDlrytgm8

olmuyor ama böyle paylaşıyorsun güzel şeyleri hep

adamın iştahını kabartıp duruyorsun. listene güney kore, çini , malezyayıda ekle buralara gidince zaten komşulara uğrarsın.

koreden karşıya yüz japonya,

aşağıya inince çin,

daha aşağıya inince hindistan çapraz git malezya ondan sonra zaten avustralya var.

1 hafta biletler, kalacak yer ve harcamalar dahil korede tatil 5000 di son araştırmama göre.

japonyada onun 2 katı fiyat. malezyada çok pahalı diye duydum...üzülme ÇİNde hepsini telafi edersin ama :)))

çözümden bahset çözümden. hayali bende kurarım :)

kaça mal olur nasıl gidilir falan.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Müridler sağolun ama kafaya koydum, bugün olmazsa yarın yarın olmazsa ondan sonraki gün ama bir gün gerçekleştiricem bu hayalimi.

Bilmiyorum belki dağ tepe bayır gezdikten sonra hevesimi alır vatanıma geri dönerim, belki de başka bir ülkede yeni bir yaşam kurarım ama yapıcam bunu. Ben mutlu değilim abi 4 duvar arasında yaşamaktan. Kabullenemiyorum.

Her gün ev - iş - iş çıkışı çay iç bir yerlerde takıl - zıbar, ev - iş - iş çıkışı çay iç bir yerlerde takıl - zıbar.

Bu arada çömez müride senden liste bekliyorum konuya yazdın kaçtın, arkadaşlarından falan öğrensen beni aydınlatsan şu konuda ? 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 1846 Toplam Mesaj: 13