Zip Şifre Çözme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

Arkadaşlar dün gece itibariyle yabancı olduğunu tahmin ettiğim biri sitemi hacklemiş (forum sitesi)..eleman forum database yedeklemiş ziplemiş ve şifrelemiş ana dizinde koymuş ve aktif olan db'yi silmiş...yanında read.txt ile not düşmüş 100 dolar atarsan bitcoin le sana şifreyi veririm ...bende yedek vardı ama açıkçası 2 ay öncesinin çok bir zarar görmedim..yinede bu şifreyi kırmanın bir yolu var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

zip mi rar mı?

win rar ın üreticisi, şifreyi ben bile kıramam diyordu. winzip falansa bilmiyorum.

ama brute force ile kıran programlar var. şifreye göre 2-3 günde sürebilir, 2-3 asırda:(

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

bir ara bir site vardı burda paylaşmışlardı rar mı zip mi hatırlamıyorum ama ona gönderiyordun uğraşıyorlar kırmak için şifreleri deniyen programlarıı vardı şifreyi çözerlerse sana şifresiz halini yolluyorlardı tabi 10 dolar ücreti vardı

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Brute-Force (Deneme-Yanılma)' dan başka çözüm yok. Adam verilerine karşı fidye istiyorsa 32 karakterli alpanumerik noktalama ve özel karakterlerden oluşan bir şifre koymuştur. Anlayacağın işin zor. Adam acemi de olabilir. Verilerimi illa geri alıcam diosan pazarlık yap. (Şaka değil cidden bu işlerde pazarlık yapılır, yapılıyorda. Büyük şirket verilerini 100.000$ dan pazarlığa açıp, 20.000$ a fit olan firmalar tanıyorum :) )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Senin adına üzüldüm ama, sistem çok hoş değil mi ya db ye gir şifrele oraya bırak :) 

Geçenlerde büyük bir şirketin başına da böyle bir şey gelmişti sonuç ne oldu bilmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

zip mi rar mı?

win rar ın üreticisi, şifreyi ben bile kıramam diyordu. winzip falansa bilmiyorum.

ama brute force ile kıran programlar var. şifreye göre 2-3 günde sürebilir, 2-3 asırda:(

yok hocam rar değil.  sql.zip diye duruyor önümde..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek
    S2buyuk bunu yazdı

Brute-Force (Deneme-Yanılma)' dan başka çözüm yok. Adam verilerine karşı fidye istiyorsa 32 karakterli alpanumerik noktalama ve özel karakterlerden oluşan bir şifre koymuştur. Anlayacağın işin zor. Adam acemi de olabilir. Verilerimi illa geri alıcam diosan pazarlık yap. (Şaka değil cidden bu işlerde pazarlık yapılır, yapılıyorda. Büyük şirket verilerini 100.000$ dan pazarlığa açıp, 20.000$ a fit olan firmalar tanıyorum :) )

aynen dediğin gibi adam zaten çok net şekilde yazmış (ingilizce)..Boşuna zamanını harcama kırmak için girdğim karakter sayısı rakam,harf,büyük ,küçük ,şekillerden oluşuyor boşuna uğraşma diye ibne..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JustRulz
    JustRulz's avatar
    Erkek

guzel kardeşim bunu unziplemek yerine dallamanın nereden senin sunucuna girdiğini cozmen daha yararlı bir davranıs olmayacak mı :D

http://1ile0.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

çözülmez aga o olur olmadık en zor karakterlerin dibine vurmuştur 1000 karakter vs.. :D amk acayip bir işlemci gücü lazım brute force tamamda onuda seneye alırsın sonucunu

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

bir ara bir site vardı burda paylaşmışlardı rar mı zip mi hatırlamıyorum ama ona gönderiyordun uğraşıyorlar kırmak için şifreleri deniyen programlarıı vardı şifreyi çözerlerse sana şifresiz halini yolluyorlardı tabi 10 dolar ücreti vardı

he bu mevzu olur bak onlar çözüyordu 10 15 dolara

Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Brute force falan yemez hocam malesef.Fikir vermesi açısında şunu paylaşayım:

طדṮ
Toplam Hit: 6632 Toplam Mesaj: 21
zip sifre