Zippo® Aşkı :)
-
tahribat ailesinde zippo fanatiği olan arkadaşları bi görelim bakalım.. herkes kendi zipposunun fotoğrafını koysun.. tabi modelini hangi yıla ait olduğunu da yazmak koşuluyla..
ama resimlerde öncelikle istediim mutlaka turkiyeye ait barkodu gözüken bir sigara paketi olması..
sağdan soldan sallama resim koyulmasını istemiyorum.. sizin olduğunu ispat edin...
benimki...
2000 model Gold Plated Serisinden "Golden Tortoise" modeli...

-
aha bendede war bi zippo dede yadigarı gibi :D
telefonla çektim idare edin..

modeli falan nedir bilmem :D
-
Hoja ben sigara kullanmam ama zippo kolleksiyonum vardir. Tabi 4 tane zippo koleksiyon sayilirsa. Du bi fotolarini cekip koyayim.
-
LEn sorc olm bi makinanın bşaından kalkta etrafı topla lan o küllük ne öle:D kaç saatte 1 kalkıon
-
harbidende çok pis gözüküyormuş
abü napayım.. ne saati olm yaws bi wc ye kalkıyorum makina başından
suyu elemanlar getirior.. yemeği telefonla söylüyorum zahmet oluyor ama 1 metre yanımda wc war arada bi ona gidiyorum adamı öldürüyor :D sz kalkmışsınız küllükten bahsediyonuz dursun :D zararı yok..
-
valla ben temiz adamım :D masam mis gibidir :D
tasarımcılar temiz derli toplu.. coderlar ve hacker lar pis ve dağınık olurmuş :P
olm bu kadarmı var zippo kullanan koca tahribatta???
-
Designer bunu yazdı:
valla ben temiz adamım :D masam mis gibidir :D
tasarımcılar temiz derli toplu.. coderlar ve hacker lar pis ve dağınık olurmuş :P
olm bu kadarmı var zippo kullanan koca tahribatta???
Ehjeahea Demekki Ben Dünyanın En Büyük Hackerıyım.. Çünkü Dunyanın En pis ADamı benim :D:D:D:D:D eaheahaegae
-
-
@Designer dai fotograf makinan ne marka? ne model? kac megapiksel?
-
designer abüde zippo falan yok :D
onları photoshop ile çizmiş :D:D:D
-
sorcerer bunu yazdı:
designer abüde zippo falan yok :D
onları photoshop ile çizmiş :D:D:D
sorcy git yuzune bi su vur, hic normal degilsin son 2 saattir