Zippo (Ateşin Ruhu) Resimli Paylaşımlarımız..
-
Zipponun benzinini bitiren yapmaya çalıştıgımız hareketlerdir :).
amcaogluma inat bi hareketi yapmak için tam 2 hafta elimi çürüttüm ya
vede yere fırlattıgım halde sönmüyo ilk resimdeki zippom.bosnadan almıştım 14 usd 'ye
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------RIPER bunu yazdı:
-----------------------------
Zippo rüzgarda söner mi ? Bir daha düşün...
-----------------------------hemde öle bi sönerki sigaranı bile zor yakarsın..
daha yeni 70 -75 e alınmşbi zippo çakmağı bnm nefesimle sönüyosa rüzgarda nolur sen bi düşün..
forever t-box (x
-----------------------------Orjinal zippo fırtınada bile sönmez ama bir insan üflerse söner farkı burda.Herhangi bir zippo yetkili bayisine gidip sorabilirsin.
-
Çift post...Edit
-
Realist bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
BUDA BENİM ZİPPO ORJİNALDİR :)
-----------------------------bune hacı kendinmi yaptın bunu haha:D
-----------------------------yok kamera kötü ve ışık yandan vuruor ondan öle görünüor orjinal zippo :)
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------abi onlar çakmakmı yhaa!
zippo rüzgarda söner bu çakmak fırtınada sönmez..
bunu yeşili vardı bi kız arkadaşmdan hediyeydi kaybettim oturup ağlicakdım :|
Hocam hatam varsa düzeltin. Bildiğim kadarı ile Zippo; Amerika ordusu tarafından tasarlanıp, askerlerine Vietnam Savaşı sırasında normal mühimmat ile dağıtılmış. Rüzgarlı hava koşullarında ateşlemeleri gereken fitilleri rahatça yakabilmeleri için. Hikayesi bu diye biliyorum. Ya da sağlam yemişler beni :) -
lan o bi ses çıkıyo ya açınca ona hastayım
-
RIPER zippo kültürünü yaşatanlar adına seni kutsuyorum :D
-
imqaan bunu yazdı:
Hocam hatam varsa düzeltin. Bildiğim kadarı ile Zippo; Amerika ordusu tarafından tasarlanıp, askerlerine Vietnam Savaşı sırasında normal mühimmat ile dağıtılmış. Rüzgarlı hava koşullarında ateşlemeleri gereken fitilleri rahatça yakabilmeleri için. Hikayesi bu diye biliyorum. Ya da sağlam yemişler beni :)
bende senin dediğin gibi hatırlıyorum. geçenlerde how make (nasıl yapılıyor) diye program vardı zipponun yapılışı gösteriyordu. hiç umduğum gibi değilmiş. bildiğin tokai çakmakları gibi üretiliyo.