Ziraat Bankası 24 Kasım Sınav Sonuçları Açıklandı
-
CAgAtAy bunu yazdı
hocam varya sana çok üzülüyorum bir çırpınıştasın bi japonyaya sarıyon bi ukraynaya :D
"iş, Ukrayna'da da olsa gidip çalışınız." diye bi söz var hacı, yoksa da oldu gibi :) Allah düşürmesin diyelim..
-
74 aldım kontenjana giremedim hay amk yaa...
-
bu sınavın soru ve cavaplarına ulaşabilir miyiz?
-
arkadaş 72 aldı mülakata girmeye hak kazandı. iki yıllıklara falan bi ayrıcalık mı var?
-
WALLACEs bunu yazdı
arkadaş 72 aldı mülakata girmeye hak kazandı. iki yıllıklara falan bi ayrıcalık mı var?
şehirden şehire değişiyor taban puanlar... bkz. http://www.ziraat.com.tr/tr/Bankamiz/InsanKaynaklari/Documents/BankoAsistan%C4%B1TabanPuanlar.pdf
-
Ben Bunlara inanmıyorum Torpili olan adamı olan atanıyor .
-
HaYLaZzz bunu yazdı
74 aldım kontenjana giremedim hay amk yaa...
yuh yani pes diyorum
-

Şuraya bak , ankara yaw başka iş güç yok herkez memur zaten.
Zaten ziraat bankasının ak, ögrenciliğim bittiği gibi kartı kırıp atıcam insanı bu kadar süründüren dünyada 2. bir banka varmı merak ediyorum.
PanxeR tarafından 15/Ara/12 21:18 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi olaya şu gözden bakalım kaç kişi alacaktı bu elemanlar sınava Türkiye’nin en köklü bankalarından Ziraat Bankası 3 bin 265 eleman alacağını basına duyurmuştu şimdi 81 tane il var i ve şöyle bir haber var
Ziraat Bankası'nın lise ve iki yıllık meslek yüksekokulu mezunlarına açtığı 3265 kişilik kadroya rekor başvuru geldi. 500 bin kişi kariyer için sınava girecek
bence bu doğru deil çok saçma istanbul sadece o kadar kişi katılmıtır zaten istanbulun nufusu 13.6 milyon kişi var daha 80 ilide saymıyorum yani mülakatt var bundan sonra sanmıyorum ya torpil olmadan olmaz bence s.et gitsin zaten tanıdığın olmadıkça bu ülkede ayakta durmak çok zor