folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ziraat Bankası 24 Kasım Sınav Sonuçları Açıklandı

Ziraat Bankası 24 Kasım Sınav Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

hocam varya sana çok üzülüyorum bir çırpınıştasın bi japonyaya sarıyon bi ukraynaya :D

"iş, Ukrayna'da da olsa gidip çalışınız." diye bi söz var hacı, yoksa da oldu gibi :) Allah düşürmesin diyelim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

74 aldım kontenjana giremedim hay amk yaa...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    bu sınavın soru ve cavaplarına ulaşabilir miyiz?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

arkadaş 72 aldı mülakata girmeye hak kazandı. iki yıllıklara falan bi ayrıcalık mı var?

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

arkadaş 72 aldı mülakata girmeye hak kazandı. iki yıllıklara falan bi ayrıcalık mı var?

şehirden şehire değişiyor taban puanlar... bkz. http://www.ziraat.com.tr/tr/Bankamiz/InsanKaynaklari/Documents/BankoAsistan%C4%B1TabanPuanlar.pdf

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Ben Bunlara inanmıyorum Torpili olan adamı olan atanıyor .

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    HaYLaZzz bunu yazdı

74 aldım kontenjana giremedim hay amk yaa...

yuh yani pes diyorum

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Şuraya bak , ankara yaw başka iş güç yok herkez memur zaten.

Zaten ziraat bankasının ak, ögrenciliğim bittiği gibi kartı kırıp atıcam insanı bu kadar süründüren dünyada 2. bir banka varmı merak ediyorum.

PanxeR tarafından 15/Ara/12 21:18 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

şimdi olaya şu gözden bakalım kaç kişi alacaktı bu elemanlar sınava  Türkiye’nin en köklü bankalarından Ziraat Bankası 3 bin 265 eleman alacağını basına duyurmuştu   şimdi 81 tane il var  i ve şöyle bir haber var 

Ziraat Bankası'nın lise ve iki yıllık meslek yüksekokulu mezunlarına açtığı 3265 kişilik kadroya rekor başvuru geldi. 500 bin kişi kariyer için sınava girecek

bence bu doğru deil  çok saçma istanbul sadece o kadar kişi katılmıtır  zaten istanbulun nufusu 13.6  milyon kişi var daha 80 ilide saymıyorum yani mülakatt var bundan sonra sanmıyorum ya torpil olmadan olmaz bence s.et gitsin zaten tanıdığın olmadıkça bu ülkede ayakta durmak çok zor

Toplam Hit: 2549 Toplam Mesaj: 20