Ziraat Bankasına Başvuranlar Varmı ?
-
HannibALgan bunu yazdı
Yaş kemale eriyor sanırım. Yaş sınırına takıldım...
hahaaha :D
-
Kız Arkadşım trabzondan baş vurdu banko görevlisi olarak ama ona demiştim müracat etme şansın az baksanıza milyon bile olmuştur başvuru
sorulari neler acaba testlerde ne soruyorlar.
bulabilir miyiz arkadşım istiyordu
-
başvurduk bakalım daha öncesinde girenler varsa bilgi verebilirse iyi olur
-
başvurduk bakalım hayırlısı. gerçi bu şansla mulakatta adam sen inşaat teknikerisin ne işin var diye eler ama hayırlısı yinede..
-
baş vurduk hemen 2 sokak yanimda ziraat bankasi var olursa bayram ederim :) yarin gidip bi kitap alcam sinav için
-
ilanda müthiş çakallık var lise mezunu girebiliyor diyorda iyi güzelde amaç türbanlıları almak bankaya zaten -ki adamlar cuma günleri serbest kıyafet uygulamasına geçti
-
Dershanelere sordum banka sinavlari icin hizlandirilmis kurslari varmis pazartesi gidip yazilcam basvuran arkadaslar dershanelere sorun kurs veriyorlar bununla ilgili
-
ne kadar maaş veriyorlar acaba bir bilgisi olan var mı?
-
Başvurdum bende. Zaten KPSSye adam akıllı çalıştıgımdan sorun olmaz pek sınav. Asıl düşündüren şey mülakat ?
Geçmiş yıllardaki sorular vede benzer diğer bankaların soruları konu anlatımlı notları vs. varsa paylassak arkadaşlar fena olmaz.
RunAway tarafından 30/Eyl/12 22:55 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de başvurdum. 3 ayla yırttım yaştan :)
ayrıca cuma günü öğleden sonra başvuran arkadaşım tüylerimi ürpertti. başvuru 800.000i aşmış.
alınacak elemanların emekli olana kadar ki maaş hazır.
alsalar bari. hadi hayırlısı başvuranlara