Zirve Dergisi - OSS - OKS - YDS, [YSD YMSD ] :) Zengin Arşiv
-
darkblood bunu yazdı:
-----------------------------
yaw şu BİL IQ nun video seti yokmu yaw! nerden bulabiliriz!
225 cdlik seti var piyasada eger internetin sınırsız ve premium hesabın varsa indirirsin 1 ayda -
azrail_baba bunu yazdı:
kpss olması lazım benim evdeki arşivimde istanbuldayım diyarbakıra dönünce bakarım abi biraz beklemen lazım:D
-----------------------------Len Allah razı olsun unutma bak deve :) Bil IQ da parası neyse vereyim Cd masrafını karfo masrafını Gönder bana kargo ile :))225 Cd kopyalacam amma zaman alır ha
-
linklere girilmiyo ya bi el atsan olur mu
-
Analitik bunu yazdı:
-----------------------------Bacım girmeyi ne edecen indir yeter :) linkler sağlam sen yoksam rapid den indirmeyi bilmiyomusun :) waşşş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Analitik bunu yazdı:
-----------------------------Bacım girmeyi ne edecen indir yeter :) linkler sağlam sen yoksam rapid den indirmeyi bilmiyomusun :) waşşş
tamam indiriyorum şimdi nasıl indirceğimi biliyorum da bi an indiremedim işte -
bilgilendirme servisi gibisin azrail baba :] saolasın açık öğretim seti varsa onada bi el atarmısın bekliyorum eline sağlık saol.
-
Bu kitapların tamamının yada bir kısmının kitabı yayınlayan şirketin önceden izni olmaksızın elektronik, mekanik, fotokopi yada herhangi bir kayıt sistemi ile çoğaltılması, yayınlanması ve depolanması yasaktır. Bu kitabın tüm hakları Fırat A.Ş'ye aittir.
bi ara böyle yazıyodu zirve kitap ve dergilerinde, bu linklerdekinde yazıyomu? yazmıyosa indirmem xD
-
:D indir 1 tanesine bak sende alla alla saol azrail baba yaa valla ellerin dert görmesin..
-
ellerine sağlık Andy, tahribatın gülüsün olum sen :D daha indirmedim indirecem şimdi öss sayısalı :D
-
ustam linkler babalara gelmiş bi bakıvir