folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ziyan Veletleri Dövmek

Ziyan Veletleri Dövmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:

böle tipler vardıre bilirsiniz eve glediğinde poalysatation bilgisayar başta olmak üzere her türlü elektornik cihazla ilgilenir bunlar ve çok gıcık tiplerdir.

bunlardın diğer bir özeliği ise bilgisayarın basına oturdukları zaman kalmak bilmemleri ve eğer lap topsa eve alma istekleridir.

bunlara verilecek en iyi ders kanımca  bunları dövmek veya önünde inadına oyun oynamak ve bunları oynATMAMK.

hatırlarım piçin iri benim playsttaionu az kalsın evine alıodu ak çocugu.

sizin bunlara karşı önerileriniz neler

az dovmedim bole ipneleri mk... hepsinin topunu kurutmak lazım benim tam seri pokemon taso koleksiyponum eveledin teki ağladı içinden en zor cıkan 10 tanesini almıştı a.q sonra bi günde pudingimi vermek zorunda kalmıştım veledler :'( :D sikim hepsini..

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

+ kürt bizim oğlana biraz oyun oynatsana yaw canı sıkılıyo.
    - teyzecim walla bak kasamın kapağıda açık zaten çok bozuk bilgisayar walla bak tamir ediyim oynatırım!
    - yaw dai bilgisayarımın ayarlarında şey işte sorun var oyunları açmıyor kaç gündür walla bak düzeltiim oynatıcam veledi söz.

+ kürt abiii bi kere ya bi kere oyniim lütfen!
    - sitir la pezevenk babanınkiyle oyna!
    + ühühühühh

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ya benim bilgisayra dokunamiyorlar artik

ama onceleri birisi gelcegi gun fareyle klavyenin kablolarini kasadan cikartiyordum ama tam sokmuyordum salaklar bilgisayari acsada bi bok yapamiyorlar birde diyordumki bak viruslu dosyalarim filanvar acarsan alet bozulur  odetirim diyordum sonra salak tamam abi diyip bir seye basdiginda neyaptin diye bir bagiriyorum olum vrusu saldin neyaptingibisinde sonra bak diyorum burda onmeli dosyalarimvardi hepsini yemisdiye kiziyorum cocuk zaten uzuntuyle aleti rahat birakiyor

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WiTaMiN
    WiTaMiN's avatar
    Erkek

Aynı  dert  bendede  vardı. tabi kendi  yöntemimle  hallettim :)

Komsunun   oğlu geliyodu  eve 8  9  yaşlarında  gıcık bi fırmalaydı ikide  bi Pc  de  oynuyacam pc  de oynuyacam die  tutturuyodu. ikide  bi odama  gelip ağlıyodu a.k

bu yine  bigun geldi pederin  yanında  oyun oynuyacam die tutturdu. bunu aldım odaya odanın  kapısını  kitledim  Camı  acıp bunu  tuttuğum  gibi  camdan sarkıttım  eğer  bi daha pc de oynuyacam diye tutturursan seni aşşağı atarım dedim :D tabi  cocuk  zıcdı altına. 3   4  ay   oluyor  bu  muhabbet  o gün bu gün  bize  gelmiyo :D

Taktik güzel  korkutacan  sıcsın altına yaklaşmasın pc ye bi daha :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

muhauah ben takıyom knoppix i veled bi bok anlamıyo mayın tarlası yok bunda ühüüü die kaçıyo :)

ewde diilsemde harddiskin güç kablosunu çıkarıom veled ne anlar donanımdan telefon açtırıo bana diom bozuk o bilgisayar falan filan :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    auhaha en iyisi bios a şifre koymak
Toplam Hit: 4517 Toplam Mesaj: 17