Ziyan Veletleri Dövmek
-
ic3 bunu yazdı:
böle tipler vardıre bilirsiniz eve glediğinde poalysatation bilgisayar başta olmak üzere her türlü elektornik cihazla ilgilenir bunlar ve çok gıcık tiplerdir.
bunlardın diğer bir özeliği ise bilgisayarın basına oturdukları zaman kalmak bilmemleri ve eğer lap topsa eve alma istekleridir.
bunlara verilecek en iyi ders kanımca bunları dövmek veya önünde inadına oyun oynamak ve bunları oynATMAMK.
hatırlarım piçin iri benim playsttaionu az kalsın evine alıodu ak çocugu.
sizin bunlara karşı önerileriniz neler
az dovmedim bole ipneleri mk... hepsinin topunu kurutmak lazım benim tam seri pokemon taso koleksiyponum eveledin teki ağladı içinden en zor cıkan 10 tanesini almıştı a.q sonra bi günde pudingimi vermek zorunda kalmıştım veledler :'( :D sikim hepsini.. -
+ kürt bizim oğlana biraz oyun oynatsana yaw canı sıkılıyo.
- teyzecim walla bak kasamın kapağıda açık zaten çok bozuk bilgisayar walla bak tamir ediyim oynatırım!
- yaw dai bilgisayarımın ayarlarında şey işte sorun var oyunları açmıyor kaç gündür walla bak düzeltiim oynatıcam veledi söz.+ kürt abiii bi kere ya bi kere oyniim lütfen!
- sitir la pezevenk babanınkiyle oyna!
+ ühühühühh -
ya benim bilgisayra dokunamiyorlar artik
ama onceleri birisi gelcegi gun fareyle klavyenin kablolarini kasadan cikartiyordum ama tam sokmuyordum salaklar bilgisayari acsada bi bok yapamiyorlar birde diyordumki bak viruslu dosyalarim filanvar acarsan alet bozulur odetirim diyordum sonra salak tamam abi diyip bir seye basdiginda neyaptin diye bir bagiriyorum olum vrusu saldin neyaptingibisinde sonra bak diyorum burda onmeli dosyalarimvardi hepsini yemisdiye kiziyorum cocuk zaten uzuntuyle aleti rahat birakiyor
-
Aynı dert bendede vardı. tabi kendi yöntemimle hallettim :)
Komsunun oğlu geliyodu eve 8 9 yaşlarında gıcık bi fırmalaydı ikide bi Pc de oynuyacam pc de oynuyacam die tutturuyodu. ikide bi odama gelip ağlıyodu a.k
bu yine bigun geldi pederin yanında oyun oynuyacam die tutturdu. bunu aldım odaya odanın kapısını kitledim Camı acıp bunu tuttuğum gibi camdan sarkıttım eğer bi daha pc de oynuyacam diye tutturursan seni aşşağı atarım dedim :D tabi cocuk zıcdı altına. 3 4 ay oluyor bu muhabbet o gün bu gün bize gelmiyo :D
Taktik güzel korkutacan sıcsın altına yaklaşmasın pc ye bi daha :)
-
muhauah ben takıyom knoppix i veled bi bok anlamıyo mayın tarlası yok bunda ühüüü die kaçıyo :)
ewde diilsemde harddiskin güç kablosunu çıkarıom veled ne anlar donanımdan telefon açtırıo bana diom bozuk o bilgisayar falan filan :)
-
auhaha en iyisi bios a şifre koymak