Zombi Pc Oluşturmak İçin Hali Hazırda Bildiğiniz Proğram Trojan Vs Varmı?
-
selam selam
arakdaşlar bilgisayarları ombileştirip sistemlere onlarca bilgisayarla birden saldırmak için bildiğiniz hali hazırda bir proğram varmı :S
yani bilgisayarları zombileştirmek için.. ???
-
hocam sabret biraz gece 2 de yazdıın bi mesaja hemen cevap bekleme :)
15 kişi dediin nedirki bilen olsa yazardı :)
-
:)))
nese hadi yarını bekleyelim bali :)
-
Şu anda hackerım diyenlerin %80 inden fazlasının web hackle uğraştığını var sayarsak, içlerinden html, php yada asp ve en az bir programlama dilini baya iyi seviyede bilenini alıp bunun pc hackle uğraşanını bulursak %5 bile etmez.Bu durumda %5lik kısım gelecek açıklamayı detaylı şekilde yazacak..
biraz zaman ister sabret.Zombie olayı öyle fake, sql inj, frontpgaede html yapmak delphide edit1.tex i alert olarak çıkartmaya falan benzemez.Bildiğin serverları, bilgisayarları ele geçirmek.Zaten sorun burda yayman lazım.Pcye, servera hükmetmen lazım.Burda analtılsada 3 günde 100 lerce serverı ele gerçirme ihtimalinde düşük.
Yoksa herkezin bir zombisi olurdu dimi ?
-
sana tavsiye. kendin basit bir mantık kullanarak programını yaz.işletim sisteminde de internet exploreri kullanmanı tavsiye ederim. antivirüsler engellemeyebilir. portunda hazır 80 (:
diğer sitedeki linke yazmayım bari ;)
-
ajan1111 dostum link yazacaktın... bu arada ben bayağpa yaymayı düşünüyorum zombiyi... ilk başta gider cafelere kendim kurarım :) enaz 40 kafeye kurarım :) sonrada o cafelerdeki tüm dosyalara bulaştırırım :) ehu ehu gusel zombiler (kızlar ) :)))
-
Programın ismi : IrcContact 3.0
Adres: http://underfloat.no.sapo.pt/stuff.htmAntivirusler yakalıyor, bu yüzden sadece kendini tatmin edebilirsin. :)
-
GuNiX bunu yazdı:
-----------------------------Programın ismi : IrcContact 3.0
Adres: http://underfloat.no.sapo.pt/stuff.htmAntivirusler yakalıyor, bu yüzden sadece kendini tatmin edebilirsin. :)
-----------------------------:D:D "sadece kendini tatmin edebilirsin" nıhaa sevdim bunu dostum :P
-
:)))
olsun yinede bakalım bi...
-
bi ara iskorpitx ddos saldırısı fln yapıyoduya işte onu bence kbd bulaştırdığı pcleri saldırtıyodu sitelere kbd olabilir bence..
-
baktım ama anlamadım.. sanırım gidip proğramlama öğrenmek lazım :(((