Zone Alarm Türkçe Yama
-
arkadaşlar bu ZoneAlarm programının türkçe eklentisi felan var mı yaması felan ? bilen varsa bi zahmet eline kuvvet ;)
-
evet sayın seyirciler yine bir yeni üye yine bir yanlış yere konu açma faciası.yetkililere sesleniyoruz.buna artık bir dur diyelim.
-
hunturk sen baska işe yaramıyon herhalde...
-
aforizma bunu yazdı:
hunturk sen baska işe yaramıyon herhalde...
+1 hocam tam lafı benim ağzımdan aldın. Ya Hunturk dikkat ediyorum da sen hep bu işlere bakıyorsun.Söyle seni moderatör yapsınlar da düzeltirsin :)Bu arada hocam zonealarm ın Türkçe'sini aradım ama bulamadım.Olacağını da sanmam.Kendin çevirmek istiyorsan restorator adlı programı kullanabilirsin
-
hacılar napıyım anlamıyom fazla bu işlerden bende forumda yanlışlık yapanları uyarım diyom.kötü niyetim yok valla.
-
hocam haklsın.Birşey demedik ki.Aslında sende yetki olsa daha iyi olurdu.İstediğin forumu istediğin yere taşırsın.Sen bir moderatörlük başvurusu yap.Belki alırlar.Ciddiyim alaya alınmasın
-
ertan bunu yazdı:
hocam haklsın.Birşey demedik ki.Aslında sende yetki olsa daha iyi olurdu.İstediğin forumu istediğin yere taşırsın.Sen bir moderatörlük başvurusu yap.Belki alırlar.Ciddiyim alaya alınmasın
+1 mantıklı... -
a.q bir söyle bin ah işit diye buna derler herhalde
-
hocam sana laf atan olmadı ki.Gerçi birileri attı ama o da sustu (HUNTURK)
-
kusura bakma kardeşim benimki iyi niyetten.
-
Türkçe yaması yok..sen hangi sürüm ü kullanamıyorsun..pm de msn gönder sana anlatım zone yada burada yaz takıldığın yerleri...
Toplam Hit: 6995 Toplam Mesaj: 12