Zone-H.Org Sitesine Saldırı Var.
-
sitenin dls yi yollsana.
-
selamın aleyküm kardaşlar abi büyük saldırıya katılalım şu türk düşmanlarına cevaplarını verelim şerefsizler yaaa bunlar küfür ediyo ve biz tahribat müritleri olarak bir şey yapmıyoruz lütfen biraz duyarlı olalım x11 birde kardeş yardım edecegin yerde bizlere akıl dagıtıyorsun bizim akıla degil yardıma ihtiyacımız var hadi herkese kolay gelsin
-
selamın aleyküm kardelşer hayırlı olsun sitenin forumu göçmüştür acılmaz olmuştur http://www.zone-h.org/en/forum/post/forum=3/
-
Bütün tbt ci kardeşlerime selamlar
Arkadaşlar Öncelikle Destek Veren Saldırıya Katılan Bütün Arkadaşlara Canı gönülden teşekür ederim.
Lamer likle Alakası yok!!! Nedemek şidmi Denyo yu Şeyhimiz yaptı Oda Flood yapıyo. Odamı Lamer Yani töbe estağfurullah günaha gircez şimdi
Arkadaşlar o sitede text database kulanıldığı ve dünyanın önde gelen hacker ların takıldığı bi yer olduğu için adamların server sağlamdı ama Tahribat.com gücünü gösterdi 2 kere database göçtü adminler tekrar açtı ama saldırı dün gündüz saatlerinden başlayıp bu sabah saat 9 larak kadar aralıksız sürdü hemde 5Mbit ile. Adamlar baktı server kalcak ellerinde forumu kapadılar.
Olsun problem değil onlar açsın biz yine yaparız taki bıkıp forumu bidaha açmamak üzere kapatıncaya kadar tıpkı shownomercy.com sitesinin uğradığı gibi.
Bu arada dün akşam manyak muhabet vardı Başta şeyhimiz Olmak Üzere tahribat.com adminleeri ve saygın müidleri bi yandan muahbet edip bi yandanda bi rus hacker sitesine saldırı yapıyoduk. Toplam Bant Genişliğimiz 15Mbit tti süper oldu a.k buarada bizim 150Mbit bağlantısı olan bi arkadaş var adamın datacenter ı var. Onu kafalıyım bundan sonraki saldırılarda 150Mbit ile katılcam ozaman görsünler tahribat neymiş :)
Tekrar Herkese Teşekürler. Hepinizi öptüm bye
-
HolyBoY bunu yazdı:
Bütün tbt ci kardeşlerime selamlar
Arkadaşlar Öncelikle Destek Veren Saldırıya Katılan Bütün Arkadaşlara Canı gönülden teşekür ederim.
Lamer likle Alakası yok!!! Nedemek şidmi Denyo yu Şeyhimiz yaptı Oda Flood yapıyo. Odamı Lamer Yani töbe estağfurullah günaha gircez şimdi
Arkadaşlar o sitede text database kulanıldığı ve dünyanın önde gelen hacker ların takıldığı bi yer olduğu için adamların server sağlamdı ama Tahribat.com gücünü gösterdi 2 kere database göçtü adminler tekrar açtı ama saldırı dün gündüz saatlerinden başlayıp bu sabah saat 9 larak kadar aralıksız sürdü hemde 5Mbit ile. Adamlar baktı server kalcak ellerinde forumu kapadılar.
Olsun problem değil onlar açsın biz yine yaparız taki bıkıp forumu bidaha açmamak üzere kapatıncaya kadar tıpkı shownomercy.com sitesinin uğradığı gibi.
Bu arada dün akşam manyak muhabet vardı Başta şeyhimiz Olmak Üzere tahribat.com adminleeri ve saygın müidleri bi yandan muahbet edip bi yandanda bi rus hacker sitesine saldırı yapıyoduk. Toplam Bant Genişliğimiz 15Mbit tti süper oldu a.k buarada bizim 150Mbit bağlantısı olan bi arkadaş var adamın datacenter ı var. Onu kafalıyım bundan sonraki saldırılarda 150Mbit ile katılcam ozaman görsünler tahribat neymiş :)
Tekrar Herkese Teşekürler. Hepinizi öptüm bye
Ehuheuehuehueh nie beni çağırmıonus la? :) Yola gelin yaaa , ben de de yaklaşık 1 mb war. :) Ruslara da gıcık kaparım, açarım 10 tane denyo , sokarım bi taraflarına :D -
Dinlenelim biraz..Tam gaz saldırırız.Herkes toplansın.. :)
-
Hoja Yorulmadıkki dinlenelim :)
-
hadi basmaya devam beyler:)
-
Hucummmmmmmmm allahallahhhhhhhhhhhh 15 tane birden denyo actik bakalim :D
-
efet zaten onlar bıkıp forumu kople bidaha açmamak üzere kapayıncaya kadar devam etçez