Zonealarm
-
Norton Internet Security uninstall yaptım şimdi ZoneAlarm kurucam..firewall konusunda sağlam olduğunu biliyorum ama bide ZoneAlarm Internet Suite var antivirus+antispam+firewall falan şeklinde..bu şekilde kullanan varsa bi yorum yapabilirmi? ZoneAlarm antivirus'de firewall kadar iimi?
-
security suite yi kur memnun kalacaksın
neden.
1.pc yi kasmaz
2.yüksek oranda virüs yakalayabiliyor.
3.cookielere varana kadar pcnde spy bulundurmo..
4.pc de senden izinsiz sen bile nete çıkamıyorsun
5.Yıllardır sadece zone kullanırım..
6.takıldığın yer olursa sor
-
eywallah..şimdi internet suite olayını download.com'dan aldım..sürüm 6.0.7..crack warmı elinde benim bulduklarım çalışmadıda?
-
sen yüklede crack kolay daha 1 ay var :)
-
bende acayip memnuneyim sanırım inşallah.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
bende acayip memnuneyim sanırım inşallah.
şikayetin varmı hacı -
ben şimdilik basic kurdum freeware..
crack cıksın interner securitry suiteye geccez :) -
Celeron 1100'lü biri olaraktan ilk defa bir güvenlik yazılımından şikayetçi değilim :D
-
norton'dan sonra eşekten indim ata bindim bu nedir abi yaa..ram kullanımına bakıyorum şuan kalp krizi geçircem ben nası nortona 2yıl dayanmışım die,makinanın aazına zıçıyomuş meğer..zoneAlarm ı kurdum şuan ram şokundan dolayı antidepresan alıyom abii:)) ben nası daha önce kurmadım bu aleti yaaa....
ZoneAlarm Internet Security Suite 6.0.667.000
-
yuxel666 bunu yazdı:
norton'dan sonra eşekten indim ata bindim bu nedir abi yaa..ram kullanımına bakıyorum şuan kalp krizi geçircem ben nası nortona 2yıl dayanmışım die,makinanın aazına zıçıyomuş meğer..zoneAlarm ı kurdum şuan ram şokundan dolayı antidepresan alıyom abii:)) ben nası daha önce kurmadım bu aleti yaaa....
ZoneAlarm Internet Security Suite 6.0.667.000
ZoneAlarm Antivirus 6.0.667.000
ben yıllardır herkese söylerim zone zone zone die... -
kasıyo makinaya o angut yazılım.
sygate daha iyi