Zopo Artık Türkiyede
-
Mustafa bunu yazdı
Mediatek işlemciler diğer işlemci markalara göre daha az şarj yiyor.
genede batarya az hocam. size bilginize yorumlarınıza çok saygı duyuyorum belirtmek işterim içimden geldi
-
çinden 250 dolara getirtmek daha mantıklı geldi bana adamlar burda 850 ye satıyor tabi kayıtda sorun yaşamayacaklar için geçerli
-
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Eğer şarj sorunu olmayan akıllı telefon arıyorsan. Tek marka var oda Lenovo. Mesala Lenovo P780 modelinde 4.000 amper pil var üstelik 5 inç ekran olmasına rağmen gayet iyi idare ediyor.
Mediatek işlemcide imei sorun değil. 2 dakikada değişiyor.
mkyb tarafından 09/Tem/14 05:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Eğer şarj sorunu olmayan akıllı telefon arıyorsan. Tek marka var oda Lenovo. Mesala Lenovo P780 modelinde 4.000 amper pil var üstelik 5 inç ekran olmasına rağmen gayet iyi idare ediyor.
Mediatek işlemcide imei sorun değil. 2 dakikada değişiyor.
Hocam sizde bilirsiniz bu telefonları getiren adamlar ne sorunları çıkardı halende devam ediyor avea üzerinde hat çekmiyor felan
http://zopomobileforum.com/forum/destek/400-dg-elektronik-madhduriyeti-zopo-998-yorum.html#post6567
ordaki atakanda benim bu arada
Bende telefon almayı düşünüyorum 3 ay sonra felan 600-700 tl civarı 2 el olabilir fark etmez. sizce ne olabilir hocam ? diyarbakırdayım hani yurtdışında getirsem gümrükte kalsa ne yapalım diye düşünüyorum.
-
Şu sıralar taksitlerim var. Bitsin bende o civarlarda refurbished Galaxy S4 veya Xperia Z düşünüyorum. Xperia Z'ye imei atılıyor fakat Galaxy S4 için kayıt şart sanırım. Gümrükte takılması şans işi. Takılırsa PayPal ile paranı geri alırsın. Türkiye'den telefon alıpta kazıklanmanın manası yok.
Ek olarak ucuz bir şey istersen Jiayu G5s'e bak. iPhone 5 ile çok benziyor. Fakat ondan sağlam. Çıkarılabilir batarya, 1.7 ghz işlemci, 2 GB ram vs. 250 $ civarıydı en son.
mkyb tarafından 09/Tem/14 05:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Şu sıralar taksitlerim var. Bitsin bende o civarlarda refurbished Galaxy S4 veya Xperia Z düşünüyorum. Xperia Z'ye imei atılıyor fakat Galaxy S4 için kayıt şart sanırım. Gümrükte takılması şans işi. Takılırsa PayPal ile paranı geri alırsın. Türkiye'den telefon alıpta kazıklanmanın manası yok.
samsung s2 den sonra güncellemede imeiden sebekeden sorun çıkarır oldu ama onlarında çözümleri var ama genede problem. Türkiyeden alınmaz tel anca 2.el felan. İphone almak mantıklı geliyor artık fiyatı azalmıyor o kadar. samsung felan alıyorsun fiyat cabuk düşünüyor,iphonelarda öyle değil ama bakalım. teşekkür edelim hocam tekrardan. bu arada bu telleri nasıl aldığın hakkında konu açmıştınız. ipnone imei bulup alsam telefonu aynı şekilde arkadasına yazılı birşey olurmu acep
-
iPhone 5 ve 5s'te artık imei arkadaki çelik arka kapakta yazıyor. Değişmesi sıkıntılı. Kaldı ki iPhone alsan bile kaydı vs artık Türkiye fiyatına denk geliyor neredeyse. Birde sim kilit vs oluyor bazılarında uğraş dur.
-
Mustafa bunu yazdı
iPhone 5 ve 5s'te artık imei arkadaki çelik arka kapakta yazıyor. Değişmesi sıkıntılı. Kaldı ki iPhone alsan bile kaydı vs artık Türkiye fiyatına denk geliyor neredeyse. Birde sim kilit vs oluyor bazılarında uğraş dur.
Haklısınız hocam gevey felan lazım oluyor felan . Bakalım kısmet artık. G2 düşünüyorum . Güzel telefon
-
http://prntscr.com/40v5ua bu ne la?
-
TheKorsans bunu yazdı
http://prntscr.com/40v5ua bu ne la?
türk host firmalarının klasik olayı :D
Bandwith sınırı yüzünden muhtemelen kapatmışlar siteyi :d
webkurhost.com