Zorla Sendikalaştırılma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Devlete bağlı bir sendika hoca yok olmam dersen çıkarabilirler .. Olmama hakkın tabiki var, ayrıca ne kadar maaş alıyorsan 1 günlüğünü yada 2 günlüğünü alıyorlar senden.

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ayrıca ben sendikaya sordugum da havuzda biriken para ne oluyro resmi ve gayri resmi nereye harcanıyor diye sordugumda bana bu paraların tam harcanan yerlerini tam söylemezken ve ülkede bulunan bri kaç sendikanın havuzundan bazı örgütlere para yardımları yapılıyorsa ben güvenmem bu ülke de ki sendikalaşmaya

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı

Devlete bağlı bir sendika hoca yok olmam dersen çıkarabilirler .. Olmama hakkın tabiki var, ayrıca ne kadar maaş alıyorsan 1 günlüğünü yada 2 günlüğünü alıyorlar senden.

sonra bu para nerelere gidiyor ? he beni ikna et ben yine olurm sendikalı

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

evet var. işçinin sırtından kan emen bir sendika ile olmaz. patroncu bir sendika ile hiç hiç hiç hiç olmaz.

bugün enflasyon ülke geneli %7 dersek bu adamlar %4 lük zam veriyorlar yıllık.   zorla dayatmalı olmaz. işe girişte asla ve asla ssendikadan söz edilmedi

Sendikasız asgari ücret al :) hangisi sömürülmek gör

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı

evet var. işçinin sırtından kan emen bir sendika ile olmaz. patroncu bir sendika ile hiç hiç hiç hiç olmaz.

bugün enflasyon ülke geneli %7 dersek bu adamlar %4 lük zam veriyorlar yıllık.   zorla dayatmalı olmaz. işe girişte asla ve asla ssendikadan söz edilmedi

Sendikasız asgari ücret al :) hangisi sömürülmek gör

anlatmak istediğim bu değil işte bak yine oku yorumlarımı

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

sonra bu para nerelere gidiyor ? he beni ikna et ben yine olurm sendikalı

Olma zaten hoca o sendika olacağına hiç ssendikalı olma daha iyi ben senden yanayım :))

Birleşik Metal iş olsa sendikalı olman gerektiğini söylerim ama Türk metal iş bu  ..

Geçen Türk metal iş kameraların önünde grevde olan Birleşik metal işe saldırdı .. 

Paranın nereye gittiği zaten belli değil mi :))

Merhabaaaaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

evet arkadaşlar bugün bir şey ile ilk defa sınandım ve sendikalı olmazsam en fazla askeri ücret alırmışım ve sendikalı olursam her türlü sosyal hakkım primim bayram ödeneğim vs vs olucakmış ama ben sendikalı olmak istemiyorum. bu zorla dayatmayı nereye şikayet edebilriz ve bu sendikaya ne tür bir yaptırım uygulatabilrim? var mı bir bilginiz.

sendika : türk metal sendikası

arkadaşım hükümet sendikalarla anlaşır seninle anlaşmaz. yani aç kalırsın, bu mantaliteyi bir kenara bırakmalısın. ha bırakmazsan da kendi tercihin çalışırsın askeri ücretle.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sen o sendikaya üye değilsen sendikadan dolayı kazanılan haklardan nasıl yararlanmayı düşünüyorsun?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Arkadaşın dediği gibi sendika eskiden sendikaydı, şimdilerde %95'i patroncu, menfaatci.

Bu ülkede esnaf odaları, ticaret odaları gereksizse ve şu andaki sendikalar da o kadar gereksiz.

Madem sen benim haklarımı savunacaksın niye benim aylığımdan kesiliyor?

Benim haklarımı kendi çıkarları için kesiyorlar, binlerce kişiden kesilen maaşlar ne oluyor? Kime ne fayda sağlıyor?

Ticaret odalarını ele alalım ; Her yıl aidat ödüyoruz. Onun dışında yıllık karımızdan binde üç pay alıyor. Resmen bize kar ortağı adamlar. Peki bize ne faydaları var? yılda birkaç seminer bir de yemek veriyorlar.

Bankalar da danışıklı dövüş yapmışlar oda kaydın yoksa ticari hesap açmıyor adamlar böyle birşey varmı?

Ben gitmişim vergi dairesine kayıt olmuşum, devlet tarafından resmi bir ticarethane oldugum onaylanmış vergi levham çıkmış ama banka oda kaydı istiyor... Böyle saçmalık olamaz.

Sendikaları da ben bunlara benzetiyorum. Ben çalışıyorum sen benim maaşıma ortaksın. Madem bu kadar işçiyi düşünüyor, hakları savunmayı ilke edindiniz maaşımdan kesilmesin yıllık cüzi bir ücret verelim.

Ya da bana desin arkadaşlar sizden toplanan paralar yine sizlere gidecek, sizlere sene sonu kıyafet, ayakkabı, yakacak yardımı yapacağız desinler ciğerimi yesinler hemen üye olayım.

Körü körüne sendikaya tapanlar var aramızda, olayı tek taraftan bakmayın.

Fakir bir sendika başkanı gördünüz mü ? Adam en son arabalara biniyor, iki nutuk atıyor yandaşları da şak şaklıyor diğerleri de gaza geliyor.

Bunlara gelmeyin.

Toplam Hit: 1708 Toplam Mesaj: 21