Zotak Mı ? Gforce Mu ?
-
Eger sadece belirli urunelr arasında kaldıysan zotac al, onun saat hızları daha hızlı digerlerinden.. Ayrıca direk gforce diye bisey yok zaten chipsetleri nvidia uretir, kartları da anlasmalı firmalara urettirir: Asus, zotac, palit... gibi..
-
YesMilord bunu yazdı:
-----------------------------
Eger sadece belirli urunelr arasında kaldıysan zotac al, onun saat hızları daha hızlı digerlerinden.. Ayrıca direk gforce diye bisey yok zaten chipsetleri nvidia uretir, kartları da anlasmalı firmalara urettirir: Asus, zotac, palit... gibi..
-----------------------------belirli ürünler arasında değil hocam tekliflerede açığım ^^
-
yav arkadaşlar nVidianın dx11 destekli kartları ne zaman çıkacak biliyor musunuz?
-
9800 gt falan alıcaksan al yoksa bence biraz daha para biriktir.Yoksa birkaç ay sonra oyunlarda kasılma olunca gene ekran kartı almak zorunda kalırsın.
-
oyun oynayacaksan ekran kartı yeterli değil artık işlemci de çok önemli oyun konusunda çok kaliteli bir ekran krartı alıp da yetersiz bir işlemci buluna pc de oyunlardan verim alamassın ama orta üst seviye bir işlemci ile aynı şekilde orta üst seviye bir ekran kartı alırsan piyasadaki bütün oyunları iyi grafiklerle
oynayabilirsinbende amd 5600 - 4gb ddr2 800mhz ram ve sparkle 8800gts var ve şuanda en üst grafiklerde oynuyorum bütün oyunları ayrıyetten grafik tasarım programlarıylada ilgileniyorum 3dsmx olsun diğer pro. lar olsun ve oldukça iyi performans alıyorum
ayrıca şunu dabelirtiyim ati ve nvdia çipset üreticileridir zotac saphire saprkle msi üretilen bu cipsetleri kullanarak kendi modellerini oluşturup piyasaya sürerler
örnek olarak 8 serisi 9 serisi ekran kartları nvidia çipset kullanır hd 3650 ise ati çipsetledir
-
hocm zotac his falan bunlar markadır. zaten önemli iki ekran kartı üreticisi vardır. nvidia ve ati. kişisel olarak ben ati yi sevmiyorum. nvidia bana daha yakın gelio. istediğin ekran kartını yaz buraya değerlendiririz bilen arkadaşlarla.