folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Zotak Mı ? Gforce Mu ?

Zotak Mı ? Gforce Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Eger sadece belirli urunelr arasında kaldıysan zotac al, onun saat hızları daha hızlı digerlerinden.. Ayrıca direk gforce diye bisey yok zaten chipsetleri nvidia uretir, kartları da anlasmalı firmalara urettirir: Asus, zotac, palit... gibi..

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

YesMilord bunu yazdı:
    -----------------------------

Eger sadece belirli urunelr arasında kaldıysan zotac al, onun saat hızları daha hızlı digerlerinden.. Ayrıca direk gforce diye bisey yok zaten chipsetleri nvidia uretir, kartları da anlasmalı firmalara urettirir: Asus, zotac, palit... gibi..

-----------------------------

belirli ürünler arasında değil hocam tekliflerede açığım ^^

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

yav arkadaşlar nVidianın dx11 destekli kartları ne zaman çıkacak biliyor musunuz?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

9800 gt falan alıcaksan al yoksa bence biraz daha para biriktir.Yoksa birkaç ay sonra oyunlarda kasılma olunca gene ekran kartı almak zorunda kalırsın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

oyun oynayacaksan ekran kartı yeterli değil artık işlemci de çok önemli oyun konusunda çok kaliteli bir ekran krartı alıp da yetersiz bir işlemci buluna pc de oyunlardan verim alamassın ama orta üst seviye bir işlemci ile aynı şekilde orta üst seviye bir ekran kartı alırsan  piyasadaki bütün oyunları iyi grafiklerle
     oynayabilirsin

bende amd 5600 - 4gb ddr2 800mhz ram ve sparkle 8800gts var ve şuanda en üst grafiklerde oynuyorum bütün oyunları ayrıyetten grafik tasarım programlarıylada ilgileniyorum 3dsmx olsun diğer pro. lar olsun ve oldukça iyi performans alıyorum

ayrıca şunu dabelirtiyim ati ve nvdia çipset üreticileridir zotac saphire saprkle msi  üretilen bu cipsetleri kullanarak kendi modellerini oluşturup piyasaya sürerler

örnek olarak 8 serisi 9 serisi ekran kartları nvidia çipset kullanır hd 3650 ise ati çipsetledir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocm zotac his falan bunlar markadır. zaten önemli iki ekran kartı üreticisi vardır. nvidia ve ati. kişisel olarak ben ati yi sevmiyorum. nvidia bana daha yakın gelio. istediğin ekran kartını yaz buraya değerlendiririz bilen arkadaşlarla.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 1933 Toplam Mesaj: 17