ZTE Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Türkiyede - Uzun Bir Aradan Sonra İlk Defa Heyecanlandıran Android Telefon
-
https://www.youtube.com/watch?v=FJErCkIT8S8
https://tr.redmagic.gg/pages/redmagic-10-pro
Bilmeyenler için belirteyim ZTE bayağı büyük ve kaliteli bir firma. Daha çok Huawei gibi baz istasyonu ve modem işine önem veriyorlar. Telefonları bayağı sağlam Xiaomi'nin çöpleriyle karşılaştırmayın. Zaten telefonu ele alınca verdiği hissiyattan pahalı ve kaliteli etkileşimini veriyor size.
ZTE’nin alt markalarından REDMAGIC’in yeni telefonu REDMAGIC 10 Pro, Türkiye’ye geliyor. 30 Ocak’a kadar 30 TL ödeme yapanlara, telefon çıktığında 1.000 TL indirim kuponu tanımlanacakmış. Telefonun özelliklerine göre fiyatı iyi duruyor. Başlangıç fiyatı 46.999 TL olarak belirlenmiş. Marka yeni geldiği için fiyatları uygun tutmuş. 47.000 olan kısa sürede düz 40.000'lere kadar inerse bu senenin F/P telefonu olur bence. 12 GB RAM çok rahat yeter fakat 256 GB yeter mi onu kendinize sormanız lazım. Hafıza kartı takılamıyor maalesef.
-Snapdragon 8 Elite işlemci (Samsung S25 serisindeki işlemci)
-Fanlı soğutma sistemi var. Normalde telefonlarda görmediğimiz bir şey.
-12/16/24 GB RAM
-256, 512, 1 TB depolama
-144 Hz AMOLED ekran - Ön kamerası ve sensörleri ekranın altında olduğundan tertemiz bir ekran deneyimi.
-7.050 mAh batarya, 100W hızlı şarj
-UFS 4.1 depolama
1.000 TL kupon ile fiyatlar şu şekilde :
12/256 GB 46.999 TL
16/512 GB 58.99 TL
24/1 TB 74.299 TL
Buna ek olarak Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili REDMAGIC Nova tableti ön siparişe açılmış. 23.999 TL fiyatı var.
mkyb tarafından 27/Oca/25 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
En kötü hali ile asgari ücretli birisinin 2 ayda alabileceği bir telefon. Yazık valla bu ekonomiye.
Şaka lan şaka. Ürün güzel, Kurunun yanında yaş da yanıyor ama bizim halkimiz tam da hak ettiği gibi yönetiliyor.
undefined-01 tarafından 27/Oca/25 17:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaçak telefon candır der gecerim
-
Güzel görünüyor. Herkesin aklına gelen sorular:
Acaba kaçak gelir mi ? Gelirse IMEI atılabilir mi ?
-
hypnot1c bunu yazdı
Geldi bile gunkerdir ...
Kaç kilo istiyon hocam 😂
Fiyatlarla alakam yok ama face de sağlam (daha önce alirsveris yaptığım) elemanın fiyatları ...

-
hypnot1c bunu yazdı
9 serisine IMEI çıkmadı diye biliyorum , muhtemel yüksek ihtimal buna da çıkmaz gibi gözüküyor ama bakarsın Cabbarin birisi kırar geçer ☺️
-
JiggSaw bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
9 serisine IMEI çıkmadı diye biliyorum , muhtemel yüksek ihtimal buna da çıkmaz gibi gözüküyor ama bakarsın Cabbarin birisi kırar geçer ☺️
Şu an ihtiyaç yok gibi ama olurda S24 mü bu mu diye fiyatlarını bilmek isterim. IMEI önemli bir kriter bana göre.
-
hypnot1c bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Şu an ihtiyaç yok gibi ama olurda S24 mü bu mu diye fiyatlarını bilmek isterim. IMEI önemli bir kriter bana göre.
Bence de önemli , hiç kullanmadım ama cihazlar fena gözüküyor ... S23 Ultra (Server Edition) kullanıyorum ☺️ , 24 u bilmiyorum ama 23 Ultra iyidir ... @mkyb hocam daha iyi bilir tabi ...
-
Netaşı satın aldıktan sonra epey beklediler ama artık yavaş yavaş getiriyorlar. Sitede açmışlardı.
-
JiggSaw bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
imei olayı satışla doğru orantılı ne kadar çok satarsa o kadar uğraşanı oluyor
-
Bu telefona gidip bakabileceğimiz mağaza var mı? Elime almadığım hiçbir android'e para vermem. Xiaomi mesela sik gibi arayüz yapmış. Lg zamanında android'de olmayan özellik ekliyordu xiaomi de özellik eklemeyi geçtim olan özelliği çıkartıyor.