Zumbara.Com Öğrenin, Öğretin Para Yerine Zaman Kullanın!
-
facebook ile aktif ettim bakalım hesap 2 güne etkin olurmuş falan.
site sorunlu ama
/ kullanıcı bilgilerini giredikten sonra habire 503 veriyor.
Amd-x tarafından 13/Eki/12 06:00 tarihinde düzenlenmiştir -
oha çok kral bi proje. düzgün yaparlarsa uçar bunlar. niye daha önce aklıma gelmedi amk?
şu bekleme olayı yanlış, mecbur kaldıracaklar ilerde. üye artınca kaldırmazlarsa yetişemezler ve büyütemezler doğal olarak.
-
Prometheus bunu yazdı
oha çok kral bi proje. düzgün yaparlarsa uçar bunlar. niye daha önce aklıma gelmedi amk?
şu bekleme olayı yanlış, mecbur kaldıracaklar ilerde. üye artınca kaldırmazlarsa yetişemezler ve büyütemezler doğal olarak.
3 gün geçti geçecek onaylanmadı hesap daha
-
Noneyim bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
olay güzel de, kime ne öğretebilirim bilmiyorum 0.o
kamasutra uygula - öğret hocam.
Memnun kaldim diyosun?
nasıl bi ilişkiniz var lan :|
-
ErotikPanda bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
para yerine zaman kullanın dedin de.
Evet oda güzel bi filmdi. Bu filmden sonra kollarına o dijital geri sayım sayacını yapan bi ton adam olmuş
nasıl yapmışlar kola o geri sayım sayacını estetik ile mii yoksa yapıştırma baglama vs gibi mi ? çok şekil bişey olur ticareti düşünüle bilir .cvp bekliyorum bilgisi olan kişilerden
-
2 gün diyodu 2 hafta oldu onaylanmadı hesap amk
-
Başvurun şu anda Zumbara ekibi tarafından inceleniyor. En geç 2 gün içerisinde üyeliğin ile ilgili bizden haber alacaksın. Bu süreçte biraz sabır rica ediyoruz :)
hea bende bekliom amk 3 4 haftadır :D
-
ArmadA bunu yazdı
Başvurun şu anda Zumbara ekibi tarafından inceleniyor. En geç 2 gün içerisinde üyeliğin ile ilgili bizden haber alacaksın. Bu süreçte biraz sabır rica ediyoruz :)
bunlar bizim bilgileri indiregandi yapıyor olmasın la :S
-
Prometheus bunu yazdıArmadA bunu yazdı
bunlar bizim bilgileri indiregandi yapıyor olmasın la :S
olabilü aslında fikir süper lan mallar ilgilenmiomudur nedir anlmadım ki amk.
-
Benim hesabım 1 hafta sonra aktif edilmişti. Karşıyaka'da çıtı pıtı bi kızcağıza fb sayfası üzerinden ürü pazarlama konusunda yardımcı oldum. O da PHP öğrenmem konusunda yardımcı olacak. Sistem güzel gençler, sabredin. Olmadı benim yaptığım gibi yapın; güzel bi mail atın. Sonrasında hesap açılıyor.