Zumsuk Hakkında / Herkes Okusun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    sevgili muridler.son günlerde kim zumsuk kim deil diye hepimiz tereddüt içindeyiz.onun için bu konuyu açma gereği duydum.

tahribatta zumsuk nickiyle takılan kişi gerçek zumsuktur.
    ve gerçek zumsuk un msn adresi

olumculortam@hotmail.com

başka kimsenin lafına inanmayın.bu konuda bu topicle son bulsun.

saygılar

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    ohh bee :D yırtınıom sabahtan beri kimse inanmıo yetkili biri yazdı inanın artık :D.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Hayir Zumzuk benim

Hayir ben :D

Hayir Ben :'(

Yilan hikayesine dönen bir zumzuk olayindan sonra bizi aydinlettigin için saol (F):D

the one and only yaramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek
    koko bulanıklıga son noktayı kodu helal:D

ut veniant omnes!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    arkadaşlar çok dikkat edin golgeler ve exploitten başka kişilere sorun bir sürü kişinin msn ve sitelerini ucurdu şerefsizler bana güveninizi kullanıyorlar dikkat edin sakın ama sakın kanmayın bu şeefsize.

Bir tek bu maildeyim başka hiç bir şekilde kimseye güvenmeyin.Bana gelip zumsuk şifremi verdin sitemi hackledin diye bişeyde demyin.Sanalcellatları para yardımıyla alıp daha sonra mail açıp msnimi çaldı şerefsiz daha sonrada amcasının oğlunun telfonunu bulunca sindiremedi bana güvenenlerin sitelerini mail adreslerini götürdü.

zumsuk olup olmadığımı anlamak için beni birazcık tanımak yeterli nicki yazışımı, msn durumumu bilenler bulur artık oda kalkabilir ortadan ama bu msn benimdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    dedim ben dayı :D z kalsın bende sitemi veriyodum amq:.ftp sinle beraber son anda bi dk. dedim sordum soruyu cwp weremedi. hadi insanlık hali unuttu dicem ama werdii cwplarda hep zumsuku tanıdığklar kadar yazılmıştı işte nerden tanıştık tahribattan falan filan. sora dedi ben asp ciyim ne anlarım php den ama bilmioalr ki sanalcellatlarda bi ara smf kullanılıyodu.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Birde ufak birşey söyliyicem bu adam tanıdığın msnini çalmış onun msnden birinden kontor istemiş.Adam vermemiş tehdit etmiş daha sonra 100 kontor almış numarasını kazıyıp vermiş oda yüklemiş.ADamda tehdit için savcılığa vemriş bana sordu çalınmıştı dedim.Sonra olayı anladı savcılıkta olay :)

5-6 kişiye böyle olmuş.Tazminat davaları geliyor yakında bir sürü insanı kullanıp farklı işler karıştırdı bu bir ikincisi tehdit etti.Bu adamın ailesini mahvedicez.PAradan borçlara dalsın çocuk büyük ihtimalle hapse girer.

Böylece hackerım deyip kendisini gizlememenin ne olduğunu anlamış olur amcasının oğlunun teli ar savcılık tc kimlik nosuna kadar sülalesinin kim olduğunu biliyor.MErak etmeyin size yapılanlar ortada kalmaz isterseniz teli falan vereyim sizde açarsınız dava en az 3 milyar gelir.(kişi başı)

(not:ne olursa olsun msn ve domaini gidenlerden özür diliyorum çünkü bana güvendiğiniz için benim yüzümden oldu lütfen artık daha dikkatli olun.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    beni zumsu-k@hotmail.com diye bir msn ekledi

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    işte o yanlış adres
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    zumsuk@sanalcellatlar.org da hacklendi falan yazıyor zumsu-k@hotmail.com lan iki saat konuştuk bu zumsuk neden meşgul degil diyorum kendi kendime :P
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    euheuhe bak adam beni yakından tanıyor demek ki ne yapıp ne yapmayacağımı biliyor

http://img111.imageshack.us/img111/7961/picoa6.jpg
    http://img111.imageshack.us/img111/2620/pic2xj9.jpg
    http://img177.imageshack.us/img177/1848/pic3pj0.jpg

bakın

1-ben msndeki nickimde Zumsuk değil zumsuk yazarım
    2-açıklama varsa zumsuk => açıklama şeklinde yazarım
    3-nickte smile kullandığım azdır.
    4-Durmumum sürekli meşguldur

işte bunlara dikkat edin :)
Toplam Hit: 4054 Toplam Mesaj: 25