Zurna Yaz 3368 E Yolla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    SiyanojeN bunu yazdı:
    -----------------------------
    baron_27 bunu yazdı:
    bu konudaki resimlere belge dememişki nereden çıkardınız?

yazdığı postu tekrar okuyun ne anlıyosunuz bakiym?

baron kardeşsen akp hakkında hiçbelgeyle açılmış konu gördünmü :)

sizin yapacağınız belgenin beb ta ** sahte belgelere belge denmez kendini tatmin etme arzusu denir.

ben k.bakma burada kimsenin verdiği belgeye belge diyyemem ki verdiğiniz belgeler gazete haberiyse bu gazeteler zatenn o adamların tarafını tutupta türkiyenin tarafsoz gazetesi diyen gazeteler.

boş işler bunlar ...

sizin belge dediğiniz şey; mundar ezikliği boşuna havlamayın ;)

senin kuyruguna kim bastı ? okumanda, daha dogrusu okudugunu anlamanda problem var eminim. i$cilerin zkildiini, elektrige suya ota boka gelen zamları, emeklilik süresinin uzatılması hepsi $u an yürürlükte olan $eyler. neyin belgesini istiosn ihtiyac mı var ? ayrıca o bahsettigin medya zaten satılmı$ cok sevdikleri tayyip amcalarının aleyhine haber yaparlar mı ?? dün tv de i$cileri ezmekten zevk alan herif zonguldakta i$ciler icin konu$uodu. medya da cok güzel sanki dediklerini yapıolarmı$ gibi destekliodu. devam et sen inanmaya ama hayat bu hükümetle o kadar pembe deil. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    @f1kr3t, biraz daha sakin ol istersen ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    SiyanojeN bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:
    bu konudaki resimlere belge dememişki nereden çıkardınız? 

yazdığı postu tekrar okuyun ne anlıyosunuz bakiym?

sizin yapacağınız belgenin beb ta **   sahte belgelere belge denmez kendini tatmin etme arzusu denir.

ben k.bakma burada kimsenin verdiği belgeye belge diyyemem ki verdiğiniz belgeler gazete haberiyse bu gazeteler zatenn o adamların tarafını tutupta türkiyenin tarafsoz gazetesi diyen gazeteler. 

boş işler bunlar ...

sizin belge dediğiniz şey; mundar ezikliği boşuna havlamayın ;) 

tbt de belgeyle açılmış konu görmedim ama başsavcı'nın belgeleri mevcut sanırım... bekleyip görecez

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    musty28 bunu yazdı:
    bu ne saygısızlık aq yeter.

ne demek yeter? bu ülkede özgürlük yok mu? bu resimleri yapanlarda bu özgürlük haklarını kullanıyorlar. seninde böyle yeteneklerin varsa yapda biz görelim. resimleri yapan elemanların hepsi ince zekalarının ürünlerini photoshop ile destekleyip internette diğer kullanıcılarla paylaşıyor.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

musty28 bunu yazdı:
    bu ne saygısızlık aq yeter.

ne saygısızlıgı akp lımısın yoksa =| uşak olayı haketen komedi :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

SiyanojeN bunu yazdı:

sizin yapacağınız belgenin beb ta **   sahte belgelere belge denmez kendini tatmin etme arzusu denir.

ben k.bakma burada kimsenin verdiği belgeye belge diyyemem ki verdiğiniz belgeler gazete haberiyse bu gazeteler zatenn o adamların tarafını tutupta türkiyenin tarafsoz gazetesi diyen gazeteler. 

boş işler bunlar ...

sizin belge dediğiniz şey; mundar ezikliği boşuna havlamayın ;) 

-------------------------------------

Çok belge var da onlara sahte diyosan bizim faturaları ay ay tarayıp buraya koyayım, yanına da babamın maaş bordrosunu ekleyeyim.

Artışı oranlarsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

tbt de belgeyle açılmış konu görmedim ama başsavcı'nın belgeleri mevcut sanırım... bekleyip görecez

puahh :D

başsavcına koyimde turatsın ;)

yalanlanmış gazete küpürlerini belge yepıyosa zekasını aklına ko***.

bak bakalım gerekçesi neymiş :)

elle tutulur bişe sunamaz merak etme.

bu arada zamlar hakkında konuşmayın be daha hala çocukmusunuz dünyadan haberiniz yokmu sşizin dünyanın halie bakın :)

nerde elektrik fiyatı o yerin gelirine göre ne kadarmış bu kadar içe kapanık olmayın bunlarıda düşünürüz merak tmeyin :)

maaş artar askeri maaşa zam yapılır bknz:askeri maaşlara yapılan zam ;)

bu devlet herşeyi bir ssebep sonuç ilişkisi içinde idare eder merak etmeyin sizden daha zekidir kendileri ;)

.com 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    aferin aferin bu akılla devam edin önümüzdeki seçimlerdede verin oylarınızı 5 sene daha dursunlar memleketin başında tabi o zamana elimizde bir memleketimiz kalırsa...

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    SiyanojeN bunu yazdı:

bu devlet herşeyi bir ssebep sonuç ilişkisi içinde idare eder merak etmeyin sizden daha zekidir kendileri ;)

.com

evet. benim cok borcum var. evdeki her$eyimi satar öderim. calı$ıp kazanmama gerek yok cünkü gelir elde etmek icin. evimdeki e$yalar ne güne duruo demi ? cok güzel mantık. neyini sevdiginizi sölein. elle tutulur bi yanı varsa bizde sevelim $u amk hükümetini.

@swool: abi cıldırtıcaklar ak$am ak$am. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:
    SiyanojeN bunu yazdı:

bu devlet herşeyi bir ssebep sonuç ilişkisi içinde idare eder merak etmeyin sizden daha zekidir kendileri ;)

.com

evet. benim cok borcum var. evdeki her$eyimi satar öderim. calı$ıp kazanmama gerek yok cünkü gelir elde etmek icin. evimdeki e$yalar ne güne duruo demi ? cok güzel mantık. neyini sevdiginizi sölein. elle tutulur bi yanı varsa bizde sevelim $u amk hükümetini.

@swool: abi cıldırtıcaklar ak$am ak$am. 

fikret sence bu tür adamlar para mı alıyorlar akp den filan yani bakıyorum memlekete hiç bir faydası olmayan hükümeti öyle bir savunuyorlarki inanamazsın yani ben diyorumki işyerindeki insanlara adam göz göre göre sattı neyimiz kaldı adam bana diyorki olsun olsun dindar adam ama :S canı sağolsun satsın oda yesin biraz sen daha ne beklersinki bbu adamdan

ben böle zihniyetiiiii

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 7870 Toplam Mesaj: 62