Zurna Yaz 3368 E Yolla
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------
baron_27 bunu yazdı:
bu konudaki resimlere belge dememişki nereden çıkardınız?yazdığı postu tekrar okuyun ne anlıyosunuz bakiym?
-----------------------------baron kardeşsen akp hakkında hiçbelgeyle açılmış konu gördünmü :)
sizin yapacağınız belgenin beb ta ** sahte belgelere belge denmez kendini tatmin etme arzusu denir.
ben k.bakma burada kimsenin verdiği belgeye belge diyyemem ki verdiğiniz belgeler gazete haberiyse bu gazeteler zatenn o adamların tarafını tutupta türkiyenin tarafsoz gazetesi diyen gazeteler.
boş işler bunlar ...
sizin belge dediğiniz şey; mundar ezikliği boşuna havlamayın ;)
-----------------------------senin kuyruguna kim bastı ? okumanda, daha dogrusu okudugunu anlamanda problem var eminim. i$cilerin zkildiini, elektrige suya ota boka gelen zamları, emeklilik süresinin uzatılması hepsi $u an yürürlükte olan $eyler. neyin belgesini istiosn ihtiyac mı var ? ayrıca o bahsettigin medya zaten satılmı$ cok sevdikleri tayyip amcalarının aleyhine haber yaparlar mı ?? dün tv de i$cileri ezmekten zevk alan herif zonguldakta i$ciler icin konu$uodu. medya da cok güzel sanki dediklerini yapıolarmı$ gibi destekliodu. devam et sen inanmaya ama hayat bu hükümetle o kadar pembe deil.
-
@f1kr3t, biraz daha sakin ol istersen ;)
-
SiyanojeN bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
bu konudaki resimlere belge dememişki nereden çıkardınız?yazdığı postu tekrar okuyun ne anlıyosunuz bakiym?
-----------------------------baron kardeşsen akp hakkında hiçbelgeyle açılmış konu gördünmü :)
sizin yapacağınız belgenin beb ta ** sahte belgelere belge denmez kendini tatmin etme arzusu denir.
ben k.bakma burada kimsenin verdiği belgeye belge diyyemem ki verdiğiniz belgeler gazete haberiyse bu gazeteler zatenn o adamların tarafını tutupta türkiyenin tarafsoz gazetesi diyen gazeteler.
boş işler bunlar ...
tbt de belgeyle açılmış konu görmedim ama başsavcı'nın belgeleri mevcut sanırım... bekleyip görecez -
musty28 bunu yazdı:
bu ne saygısızlık aq yeter.
ne demek yeter? bu ülkede özgürlük yok mu? bu resimleri yapanlarda bu özgürlük haklarını kullanıyorlar. seninde böyle yeteneklerin varsa yapda biz görelim. resimleri yapan elemanların hepsi ince zekalarının ürünlerini photoshop ile destekleyip internette diğer kullanıcılarla paylaşıyor. -
musty28 bunu yazdı:
bu ne saygısızlık aq yeter.
-----------------------------ne saygısızlıgı akp lımısın yoksa =| uşak olayı haketen komedi :D
-
SiyanojeN bunu yazdı:
boş işler bunlar ...
-------------------------------------Çok belge var da onlara sahte diyosan bizim faturaları ay ay tarayıp buraya koyayım, yanına da babamın maaş bordrosunu ekleyeyim.
Artışı oranlarsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
baron_27 bunu yazdı:
tbt de belgeyle açılmış konu görmedim ama başsavcı'nın belgeleri mevcut sanırım... bekleyip görecez
-----------------------------puahh :D
başsavcına koyimde turatsın ;)
yalanlanmış gazete küpürlerini belge yepıyosa zekasını aklına ko***.
bak bakalım gerekçesi neymiş :)
elle tutulur bişe sunamaz merak etme.
bu arada zamlar hakkında konuşmayın be daha hala çocukmusunuz dünyadan haberiniz yokmu sşizin dünyanın halie bakın :)
nerde elektrik fiyatı o yerin gelirine göre ne kadarmış bu kadar içe kapanık olmayın bunlarıda düşünürüz merak tmeyin :)
maaş artar askeri maaşa zam yapılır bknz:askeri maaşlara yapılan zam ;)
bu devlet herşeyi bir ssebep sonuç ilişkisi içinde idare eder merak etmeyin sizden daha zekidir kendileri ;)
.com
-
aferin aferin bu akılla devam edin önümüzdeki seçimlerdede verin oylarınızı 5 sene daha dursunlar memleketin başında tabi o zamana elimizde bir memleketimiz kalırsa...
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------bu devlet herşeyi bir ssebep sonuç ilişkisi içinde idare eder merak etmeyin sizden daha zekidir kendileri ;)
.com
evet. benim cok borcum var. evdeki her$eyimi satar öderim. calı$ıp kazanmama gerek yok cünkü gelir elde etmek icin. evimdeki e$yalar ne güne duruo demi ? cok güzel mantık. neyini sevdiginizi sölein. elle tutulur bi yanı varsa bizde sevelim $u amk hükümetini.
@swool: abi cıldırtıcaklar ak$am ak$am.
-
f1kr3t bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------bu devlet herşeyi bir ssebep sonuç ilişkisi içinde idare eder merak etmeyin sizden daha zekidir kendileri ;)
.com
evet. benim cok borcum var. evdeki her$eyimi satar öderim. calı$ıp kazanmama gerek yok cünkü gelir elde etmek icin. evimdeki e$yalar ne güne duruo demi ? cok güzel mantık. neyini sevdiginizi sölein. elle tutulur bi yanı varsa bizde sevelim $u amk hükümetini.
@swool: abi cıldırtıcaklar ak$am ak$am.
-----------------------------fikret sence bu tür adamlar para mı alıyorlar akp den filan yani bakıyorum memlekete hiç bir faydası olmayan hükümeti öyle bir savunuyorlarki inanamazsın yani ben diyorumki işyerindeki insanlara adam göz göre göre sattı neyimiz kaldı adam bana diyorki olsun olsun dindar adam ama :S canı sağolsun satsın oda yesin biraz sen daha ne beklersinki bbu adamdan
ben böle zihniyetiiiii