Zynga Poker
-
Selamlar. Facebook'da Poker Chip Davası Çıktı. Herkez Çatır Çatır Chip Kazanıyor. Ustalar Varmı bunu çözeniniz varsa bizimle de Paylaşabilirmi PM yoluyla veya buradan. Cevabınızı Bekliyor saygı ile selamlıyorum.
-
nasil kazanıyor legal mi illegalmi.
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------
nasil kazanıyor legal mi illegalmi.
-----------------------------sanırım bi bot vasitasiyla illegal
-
var mı ki bi yolu sefil kaldık
-
valaah bizde bakıyoruz işte görüldüğü üzre
-
boş iş bot mot :)
-
aga şu bot u her yerden indirdim bi türlü kullanamadım gitti amk.... şuan muhtemelen günlük hediye olan 2000 çipim vardır onuda birazdan tüketirim :))
ayrıca bir şey farkettim... o sol yukrda köşede 7 yazan Slot oyunu varya orda her zamn olmasada bazen oynadıgında aniden 400 bin veriyo bana şuan 5 defa denk geldi... normal oynar vaziyetteyken dönen şekiller birbirini tutmuyor fakat kazanma müziği çalıyo bi bakıyom 400.000 çip olmuş... hemen zenginler masasına gidiyom bitiveriyo mk :))
-
slmarlq bunu yazdı:
aga şu bot u her yerden indirdim bi türlü kullanamadım gitti amk.... şuan muhtemelen günlük hediye olan 2000 çipim vardır onuda birazdan tüketirim :))
ayrıca bir şey farkettim... o sol yukrda köşede 7 yazan Slot oyunu varya orda her zamn olmasada bazen oynadıgında aniden 400 bin veriyo bana şuan 5 defa denk geldi... normal oynar vaziyetteyken dönen şekiller birbirini tutmuyor fakat kazanma müziği çalıyo bi bakıyom 400.000 çip olmuş... hemen zenginler masasına gidiyom bitiveriyo mk :))
-----------------------------o botların alayı fake ondan oyle asil bot kendi oynuyor yazan eleman kayıp belli kiilerde varmiş bende oyundaki rakamsakl degerlerle oynuyorum ama masaya oturunca para oalrak gozukmuyor sadece yukarıdaki 2deger degisiyor 3degisse oalyı bitiricem
-
botla kazanmıyorlar olay şuydu orada bir kumar makinesi var oradaki rakamları local makineden editleyip kutuyu çeviriyorlar ya tutarsa diye zynga bunu kapamıştı ama hala vardır açık 2 milyar basmıştı arkadaşın biri ertesi gün banned
-
EcHoLL bunu yazdı:
botla kazanmıyorlar olay şuydu orada bir kumar makinesi var oradaki rakamları local makineden editleyip kutuyu çeviriyorlar ya tutarsa diye zynga bunu kapamıştı ama hala vardır açık 2 milyar basmıştı arkadaşın biri ertesi gün banned
-----------------------------dostum biliyorsan yöntemini bi şekilde anlatirmisin bizde sebeblenelim... resmen tahribat üyesi olarak ser sefil dolaşıyoz pokerde reklamlara tıklaskda 2 k gelse diye :))
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------ozaman bu millet nerden absiyor bu cipleri mantiklimi sence bebo yazan oyuncular var büyk maslarda kegida gore basan hiç gordunmu bilmiyourm onalra bi dikkat et istersen