Zynga Texas Holdem Poker
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------
eXeLanS bunu yazdı:
Malumunuz bu texas holdem poker tam bir hastalık, başladınmı bırakmak zor..
Bizde bulaştık bakalım ne zaman kurtulucaz..
Şimdi hocalar oyuna bot sokuyorum ama botun fazla bir getirisi yok..
Onun dışında cheat engine'yle istediğim kadar chip alabiliyorum ama oyuna oturamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olan varmı..
Herhangi bir açık formül bilen varmı???
-----------------------------cheat engine ile istediğin kadar çipi nasıl alıosun?? açsana biraz
-----------------------------Burdaki videoda gösteriyo nasıl yapıldığını ama masaya oturup oynayamıyosun göstermelik bazıları yaptığını söylüyor ama ben inanmıyorum zynga bir önlemini almıştır muhakkak..
-
bi işe yaramıyor ki cheat engine ?
sadece göstermlik chip basıyorsunuz onuda tokatcılar yapıyor yani o görünen chip hiç bir işe yaramıyor :) oyunada yaramıyor başka bir işede
-
Freak bunu yazdı:
bi işe yaramıyor ki cheat engine ?
sadece göstermlik chip basıyorsunuz onuda tokatcılar yapıyor yani o görünen chip hiç bir işe yaramıyor :) oyunada yaramıyor başka bir işede
-----------------------------Bizde aksini söylemedik zaten arkadaş merak ettiği için videoyu koyduk...
-
Bu oyun nasıl oynanıyor ?
-
bot demişssinizde. bizde bir bot yazdık eski bir bottan ilham aldık evet hepsinde mantık aynı çalışır ama bu biraz farklı
özellikleri
kazandığında eli kötüyse kasa yapar
otomatik arttırır
renk kent gibi olayları tanır
pusuya yatar, vuruşlara karşılık verir
chat boxta yazı yazar
masa bulur
kesinlikle keylog vs. yoktur :)
200k ile biraktiğim hesabımı 75m olarak geri aldım
kesinlikle riske girmez şans yoksa o zaman kaybeder öbür türlü riskli ellere girmez.
bunu özellikle cafeci arkadaşlarınız varsa tavsiye ederim toplu alımlarda indirimde yaparız 10 makineye kurduğunuzda her biri 2m lik 10 hesap size iyi kötü 70 80m kazandırır. buda hergün devam ederse günde ortalama 120 tl falan yapar yani şans iyi giderse 10 günde botların parasını amorti edersiniz rahat rahat.
tabi şimdi piyasadaki mevcut botlarla kiyaslamayalim dediğim gibi bu çok farklı. detaylı bilgi isteyenler ve ya satın almak isteyenler pm den msj atsınlar.
______________________________________________________________________________________
Terbiyesizlikte Son Moda ben Bedavaya VEriyorum Kendım YAzdım dıyorda :) -
buyur ver :)
-
Freak bunu yazdı:
buyur ver :)
-----------------------------varsa belese koyun belesi bulamazsak sayet...
kac para istersin sen Freak ?
-
hacı bizimki emek ile yazıldı anladın mı hala da geliştiriyoruz fiyatı 150 tl alan müşterilerimde gayet memnun.
diyeceksin ki niye ekmek teknenden oluyorsun sen chip satıp para kazanmıyormusun ? askerim 1 ay sonra ben askerden dönene kadar chip piyasası ne olur bilmem.
ha beleş bot istiyorsan oda var ama mesuliyet kabul etmem çünkü çoğu trojan ve keylogger içeriyor diğerleri yüzünden chip i giden pek çok insanda tanıyorum.
-
Bir düşüncem var sadece basit ama sormak istiyorum olurmu diye Cheat Engine'de parayı değiştirdikten sonra memory view dediğimizde değiştirdiğimiz adresin kaynak kodlarını gösteriyor...kaynak kodunda description adresini değiştirebiliyoruz diyorumki kendimize ait bir web sitesinde küçük bir bölümüne flash eklesek ve description adresinin karşısındaki sayıyı istediğimiz kadar yapsak kaydetsek ve değiştirsek texas hold'emdekiyle acaba olur mu ?