folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 0533 155 0 155 Ve 0552 155 0 155



0533 155 0 155 Ve 0552 155 0 155

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

    bende bedevi şansı var...

    Trafikte kural ihlali yapan aracın videosunu çekeyim derken. polis gelip, araç kullanırken telefon kullanmak yasak diye ceza keser bana.. 

    Haberde emniyet muduru; ihbar edecem derken arac kullanirken goruntu kaydi yapip suclu duruma dusmeyin diye uyardi bastan pesin pesin 😁 

     


    "We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Erkek

    Tüm Türkiye için ne zaman aktif olacak aceba


    İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    herhangi bir kural ihlalini şikayet eden deneyen var mı?


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    Bence böyle saçmalıklarla uğraşacaklarına her arabada 24 saatlik SD kart ile kayıt yapabilecek bir yol kamerasını zorunlu tutsunlar, herkes rahat etsin. Araç muayenelerinde ve servis kontrollerinde de bu zorunluluğu kontrol ederek uygulamanın devamlılığını sağlamak mümkün. Hem devlet tarafından böyle bir zorunluluk çıkarsa Türkiye piyasasına giren ve kendi fabrikalarımızdan çıkan araçlarda fabrika çıkışı böyle bir özellik olur, herkesin kafası rahat olur. Ama yok, illa kulağımızı tersten göstermemiz gerekiyor. İlla birileri kamera kaydı yaparken kaza yapsın istiyorlar. Trafikte bu kadar cahili cüheylası olan bir ülkede böyle bir özellik olması, kaza yapılan yerlerde sırf kaza yerini görebilmek için arkasındaki yığını düşünmeden yavaşlayıp trafiği kilitleyen zihniyet üzerinde yeni bir kaza yapma nedeni ortaya çıkar.

    Dahası, ihbarı yapan kişinin, istenildiği taktirde, kimliği gizli tutulabilmeli diye düşünüyorum. Ama telefon numarası üzerinden ihbar yapan kişiye ulaşılabiliyor olması ayrı bir sorun bana göre.

    Şimdi burada oturup ahkam kesmiş gibi oluyorum lakin benim sandalye tepesinde düşündüğüm çözümleri o önemli koltuklarda oturanlar düşünemiyorsa bir yer değişikliğine ihtiyacımız var gibi görünüyor :)

    RaNGeR tarafından 05/Eyl/15 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

    benim sandalye tepesinde düşündüğüm çözümleri o önemli koltuklarda oturanlar düşünemiyorsa bir yer değişikliğine ihtiyacımız var gibi görünüyor :)

    Hocam düşünebilseler zaten ne o koltukta yerleri olur ne de böyle sikimsonik işler icat ederler. Türkiye böyle işliyor malesef iş bilmezler ultra lüks yönetici koltuğunu osurarak eskitirken, iş bilenler sandalye tepesinde nasıl daha iyi hizmet verillebilir diye düşünür.


    :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Haziran/2013
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

    koskoca emniyetin buldugu cozume bakin.. bi kac ay sonra isvicre gazetelerinde gorursunuz projeyi.. belki turk gazeteleri de yayinlar bunu.. sonucta tr de de kullanilacak (@zeybekustasi web tarafini yapiyor)

    daha once ankara emniyetine bir yazilim hazirlamistim, aslinda onu kamuya acacak hale getirseler iyi olurlardi.. Hangi alanlarda ne tur suclar islenmis, tarihleri,detaylari v.s mahalle mahalle sokak sokak, harita uzerinde ilgili resim ile isaretleniyor.. 

     

    Amerikada var sanıyorum çünkü çoğu dizide geçiyor. Ev alacaksın diyelim siteye gidiyorsun

    Bütün mahallelerdeki suç türlerini hatta apartmandaki suçluları gösteriyor

    Yanı x apartmanında bir çocuk tacizcisi oturuyor. Alacağınız evdede 3 yıl önce bir cinayet işlenmiş deniyor. Bir anlamda guzelde bir anlamda özel hayatı ihlal etmek ölur

     

     

    suan yaptigimiz sey bunla ilgili degil ama dedigin seyin tehlikeli sonuclari olabilir diye sanirim halkla paylasilmiyor.. ben yazilimi gelistirirken limitli bir veri kaynagi verildi bana denemeler icin ama her sucun turu, isleyen kisisi, adres bilgisi (kapi numarasina kadar) her sey vardi.. Bunlari paylasacaklarini sanmam polisin ama onlar icin iyi bir yazilimdi.. en cok hangi tur suclarin hangi yerlerde yogunlasmis oldugunu, ayni lokasyondan birden fazla suc islenmisse onlari da ayri sekilde goruyorlar ve ona gore devriye gezenleri/sivilleri o bolgeye daha cok gonderiyorlar... 

    benim de bunu yapali 3 sene falan olmustur hatta 4 sene.. 2011 di sanirim yaptigimda.. merak ediyorsan yarin bir kac resim gonderebilirim

    Azınlık raporu gibi, tamam pek benzemiyor ama bana andırdı :D, istatistiksel olarak en çok suç işlenen bölgelerde güvenlik kontrollerini arttırmak için güzel program, resimleri bekliyorum :D


    O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Rusya'daki gibi bir sistem olabilir. Araç kamerası kullananların sigortaları indirimli oluyor Rusya'da. Bizdede böyle bir şey olursa çoğu kişi takar araç kamerası.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2006
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı
    UTHO bunu yazdı

    bende bedevi şansı var...

    Trafikte kural ihlali yapan aracın videosunu çekeyim derken. polis gelip, araç kullanırken telefon kullanmak yasak diye ceza keser bana.. 

     

     


    kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    :) Sistem iyi güzel de adam tutki bir yıl önceki videoyu gönderdi vb vs vs :)) devlete bak nasıl bipleriz diye ne çözümler üretiyor

    Ayrıca arkadaşın dediği gibi trafikte telefon kullanmak yasak :)))

    Daha fazlasını beklemek hata olurdu xD

    Şöförü trafikte resmen telefon kullanmaya teşvik ediyr:D

     

     

    Martech tarafından 05/Eyl/15 23:53 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Valla bugün bir ihbarda bulundum kaldırıma park etmiş ibnenin birini milleti zorla yola inmek zorunda bırakıyordu araba carpabilir insana kaldırımlar insanlar için var sonuçta. Pişman değilim 😎


    Anti Envato
Toplam Hit: 5396 Toplam Mesaj: 37
trafik