14 Yaşında Evlilik?
-
hoşlandığım kızı siksem evlenir miyim ?
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Sen insanların inançlarına saygı duymazsan senin götünden kanı alırlar.
-----------------------------
Benzer bir lafa, eski bir müridin cevabını yazıyorum,
Detayları zamanla unutmuş olabilirim, hatalar ve değişiklikler için özür dilerim..
"Ben tuvaletlere tapıyorum. Bundan sonra hiçbir Tuvalet'e sıçılmayacak, işenmeyecek, tuvaletler hergün 5 kere temizlenecek. Benim dinimde Tuvaletler kutsaldır. Ben ve diğer inananlar adına, sizden saygı bekliyorum!"
Konuyla ilgisizdir.
-
amk artık şu tecavüze idam geri gelsin yaws en azından böyle suçlara gelsin :|
-
gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
amk artık şu tecavüze idam geri gelsin yaws en azından böyle suçlara gelsin :|
-----------------------------saçmalma olm :S
:D
-
oo supero aq artık okudlakı butun kızlara nışanlancam yeah:D:D hepsini evlenme vaadiyle kandırıcam puhaha:D
-
konuyu dine peygambere çektiniz ya ne diyim a.q bk ettiniz ortalğı aferim. çok da aydınlandım zaten.
-
bundan bi kaç gün önce polislerin işkence yaptıkları, kaldırıldığı hastanede ölen engin ceber adlı vatandaşı duymuşsunuzdur.
adalet bakanı ailesinden özür diledi çocukları öldü diye,
sonra açıklama geldi, bundan sonra polislere böyle olaylar olduğu zaman maddi yaptırım uygulanacakmış?
yani parası olan polis adam öldürmeye devam edebilecek.
veya tecavüz eden adam da evlensin o zaman, veya 2. 3. karısı olsun ne önemi var ki
hatta tecavüzü de maddi yaptırım uygulayarak çözmeye çalışsınlar da, o zaman parası olan sokak ortasında bulduğunu götürmeye kalkar.
böylece yasal orospuluğu teşvik ederler, ve parası olanın yanında durmaya devam ederler böylece ülke ekonomisinde sorun çıkmaz.
-
dragomilow bunu yazdı:
-----------------------------bundan bi kaç gün önce polislerin işkence yaptıkları, kaldırıldığı hastanede ölen engin ceber adlı vatandaşı duymuşsunuzdur.
adalet bakanı ailesinden özür diledi çocukları öldü diye,
sonra açıklama geldi, bundan sonra polislere böyle olaylar olduğu zaman maddi yaptırım uygulanacakmış?
yani parası olan polis adam öldürmeye devam edebilecek.
veya tecavüz eden adam da evlensin o zaman, veya 2. 3. karısı olsun ne önemi var ki
hatta tecavüzü de maddi yaptırım uygulayarak çözmeye çalışsınlar da, o zaman parası olan sokak ortasında bulduğunu götürmeye kalkar.
böylece yasal orospuluğu teşvik ederler, ve parası olanın yanında durmaya devam ederler böylece ülke ekonomisinde sorun çıkmaz.
-----------------------------Kerhanelere yazar kasa istiyoruz ! :|
-
peki varsın dine yormayayım konuyu
şunu ilkönce idrak etmeniz lazım
hukuk objektif bir kavram değildir
hukuk egemenlerin meşrutiyet aracıdır
yargılayanlar yargıladıklarını egemen olanların çıkarını gözetecek şekilde yargılayacaklardır
işte o yüzdendirki 17 yaşında insanlar idama giderken tecavüzcülere bir yaptırım uygulanmayacak.
Var ol türkiye sen çok yaşa türküz biz götten kan alırız değilmi nespace :D
hahahahahahah
-
Yazıcak çok şey warda : S yazamıyorum artık elim ermiyor,
O yasa çıkarsa yazık bu vatana yazık bu kadar türk insanına