19 Mayısta Yürürlüğe Girecek Olan Sigara Yasağı Vardıya Hani :)
-
bence bu yasaklar bizde asla uygulanamaz gibi. tabi bi konuda foxxly ne der bilemem onu
-
sittirsinler..
veririm parasını yakarım sigaramı
-
Tü görüyon nu buna da yasah gelmiş gayrı...
Needelim, amele şuudan bi cigara uzatıvee de yakalım beyauv :)
Buna ancak böyle bir şey diyebilirim :)
Yak bi sigara bunu da unutursun :P
Anlamadığım Huzur Evinde niye serbest ? > En başta orasının yasak olması gerekmiyor mu ? :| -
ben sigarayı bırakıyorum
ama winstona devam=)
-
sigarasız olmaz =l yasak yerLerde içiLmesi daha zevkli oluyo işde (:
-
Bu pazar ilk lisem olan anadolu'ya gittim kardeşimi sınava götürmeye. Bahçede yaktım sigaramı, önümden eski müdürüm, eski hocalarım, eski disiplin kurulu üyelerim (hepsiyle ahbap olduyduk :D), eski bekçi filan teker teker geçti. pöfür pöfür içtim ulan. bir orta öğretim kurumunun hizmet binasının açık alanıydı orasıda :D karne günü yine gidip yine içecem. diplomayı alınca yine o okula gidip yine bahçesinde ayak ayak üstüne atıp içecem. artık öğrenci değil veliyim ben :D sıkıyorsa ceza yazsınlar. korkularından yüzlerini çeviremiyorlar kaldı ki polise şikayet etsinler. bundan sonra sırf bu kanunu çiğnemek için o okulun bahçesine gidip sigara içecem :D
-
yani diyorsunuzki;
yasaklar çiğnenmek içindir. bedeninize yazık başka ne diyim.
-
vapurda sigara içmeyi yasaklayan zihniyetin amk :| dersanelerde de yasaklancakmış, sanki s.klicez de :/
-
Desenize yakında paketlerde "Sigara öldürür." gibi yazılar yerine "Mahkeme kararıyla engellenmiştir." vb. yazılar göreceğiz :P
-
sigara içenin içtiği elini kessinler bide tam olsun.
bu kadar yasayağa gerek yok direk sigara satışını durdursunlar.
Toplam Hit: 6575 Toplam Mesaj: 30