2. El Satılık Pc
-
2. EL BİLGİSAYAR AMD ATHLON II X2 250 3,0 GHZ AEROCOOL 12 CM FANLI BAKIR İŞLEMCİ FANI ASUS M3N78-VM ANAKART 2 X 2 GB 800 MHZ KİNGSTON DDR2 RAM 320 GB SATA2 HARDDİSK 160 GB SATA HARDDİSK DVD-RW LG SATA AVERMEDİA ANALOG TV KARTI CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 24 BİT SES KARTI NVİDİA 8200 EKRAN KARTI 512 MB – ONBOARD 23’’ FULL HD LCD DVI MONİTÖR A4 TECH KABLOSUZ KLAVYE + MAUSE SET A4 TECH MİKROFONLU WEBCAM PHILIPS KULAKLIK FRİSBY 4+1 SES SİSTEMİ BLUETOOTH KASA ( 12 CM FAN + 400W 12CM FANLI PSU ) KART OKUYUCU 1000 liraya veriyorum kredi kartına taksit olur degiştirme sebebim notebook almak gerçekten emek verilerek topladığım pc 5 ay kullanılmıştır parca garantileri devam etmekte -
e hayırlı olsun madem :)
-
parçaların fiyatlarını tek tek bulup yazsan daha ucuza verdiğin için alıcı bulabilirsdin hayırlı satışlar...
-
1000 Lira etmez diyecektim ki orada 23" LCD'yi son anda gördüm, iyi satışlar diyelim madem uplamış oluruz.
-
bende 4gb ram 4 çekirdek 1 gb ekran kartı aldım 256 bit ancak monitor yenilemedik.
6 senelik monitorle o cam gibi görüntüyü pek farkedemiyoruz :)
-
yeni pc toplamayı düşünen arkdaşlar kaçırmasın bence alanda memnun kalmazsa ben hıc kalmam geri alırım o kadar iddalıyım :)
-
sistem güzel param olsa alırdım :(
-
şu pc yi satarsam aklım bi cpu fanında kalacak 100 lira vermiştim ama fandı be :) başka pc de denedim e8400 cpu da 4 ghz overclock yaptım 35 dereceyi gecmedi fan da 700 deviri gecmedi yük altında aklım bi onda kalıcak bu gidişle
-
self bunu yazdı:
-----------------------------şu pc yi satarsam aklım bi cpu fanında kalacak 100 lira vermiştim ama fandı be :) başka pc de denedim e8400 cpu da 4 ghz overclock yaptım 35 dereceyi gecmedi fan da 700 deviri gecmedi yük altında aklım bi onda kalıcak bu gidişle
-----------------------------
Dürüst satıcı. :d Makinanın kızlığını overclock la bozmuşsun. -
real_agabey bunu yazdı:
self bunu yazdı:
şu pc yi satarsam aklım bi cpu fanında kalacak 100 lira vermiştim ama fandı be :) başka pc de denedim e8400 cpu da 4 ghz overclock yaptım 35 dereceyi gecmedi fan da 700 deviri gecmedi yük altında aklım bi onda kalıcak bu gidişle
Dürüst satıcı. :d Makinanın kızlığını overclock la bozmuşsun.hakketten sınırları zorladı :)
----------------------------- -
bu fiyata bu pc yi satamadık halen :)