2 Liraya Kimse Döner Yiyemeyecek
-
Pezevenk eline kac lira gecio die sormaz, cikar ahkam keser.
kalite yiyecekmisiz, bok yiyin amk. -
Yahu yine ağzımı açacağım gözümü yumacağım bir konu.. Bunları düşününce sinirlerim tavan yapıyo be..!
Tabiki Et diye bize başka şeyler yedirilmesin, Her şeyin orjinini isteriz ama yahu bu ne astronomik seviyede pahalılıktır yahu.!
Et sanki ucuzdu niyetleri var böyle denetleme ayağına ete yeni bir zam yapmaya sanırsam. Varya Türkiye kadar garip, gariban yurdu başka bir ülke sanırım bir Afrika Mozambik kaldı.! Bu Toplum nereye kadar dayanır bilemem.!
-
hayatınız komple nişantaşı, cihangir'de falan mı geçiyor ? 2 liraya döner mi varmış diyolar ya 1 liraya bile var :)
-
Başlığı okuyunca aklıma ilk gelen "niye martılarmı bitti" oldu.
-
Zeytun-i bunu yazdı
Abi orjinal tavuğun kilosu 25 tl, hormonize tavuğun kilosu 5 tl, ee ondan yapılan dönerde 2 tl olacak tabi, bunu böyle demekten öte adamlar organik besinle beslenen besilerden kesilip yaptıracağız dese daha mantıklı olur.
Orjinal tavuğun kilosu 25 ise yarım ekmek 5 liradan gitmesi normal olur.
Parası olmayanada beleş versin abi iş yeri sahibi insanlığı öldürmeyelim.SeRDaR bunu yazdı2 liraya et döner mi varmış vardıysada bizmi yemedik arkadaş tavuk döner o 1-2 liraya ben hiç bir yerde 3,5 4 liradan aşağıya et döner görmedim
haznedar'da hemde közde yarım ekmek 3,5 tl
tamam işte 2 liraya değil işte ondan bahsediyorum 2 liraya et döner yok açıklamayı yapan et döner üteicileri bilmemneysi
-
g2k bunu yazdı
hayatınız komple nişantaşı, cihangir'de falan mı geçiyor ? 2 liraya döner mi varmış diyolar ya 1 liraya bile var :)
Heh işte onu diyorum
krypt tarafından 05/Mar/13 22:20 tarihinde düzenlenmiştir -
1~2TL martı döner.
3~4TL tavuk döner
5TL et döner (Eşşek/At eti de bu fiyattan gidiyor fix fiyat anasini satim.)
-
Olgunisik bunu yazdıBaşlığı okuyunca aklıma ilk gelen "niye martılarmı bitti" oldu.
-
g2k bunu yazdı
2 liraya Et döner satan yer göster yarın gidip alıp hususi yerken foto bile çekilirim (Et dönerden bahsediyorum ET)
-
afyon'da okuyorum
1.5 liraya et (dürüm) var.
3,5 liraya iskender satıyor aynı yer.
Hiç yemedim ordan ama her önünden geçtiğimde birileri oluyor içerdeAynı şehirde
12 liraya da iskender var
Orada ekmek arası 6 TL
şimdi zaten mantıklı bir insan o kadar fiyat farkı olunca et yemediğini biliyor zaten. O yüzden demem odur ki sadece denetim artsın 12 liraya yediğimiz yerlerde de soya var mı ona bakılsın. ucuz yerlerdekinin sağlık kontrolü yapılsın ama o fiyata satması engellenmesin. Üstteki arkadaşlar da demiş açlık sınırımız yerlerde...