2 Liraya Kimse Döner Yiyemeyecek
-
2 liradan daha aşağı tavuk döner görmedik ki.
5-6 liradan aşağı fiyata et döner göremedim, kaldı ki onlar da et ise!.
-
destekliyorum ben bu kararı.. adamlar kafalarına göre ne bok bulsalar karıştırıyolar içine.. yeni düzenlemeye göre ya et yada tavuk olacak,, tavukla eti karıştırmak yok salam sucuk sosiste.. eminim ki tavuk diye içine tavugu butun atıp tüylerini bile karıştırıpta getiriyolardır fabrikalar önümüze..
2-3 liraya tavuk dönerler var tamam kimi yer iyi ama çogu yer sırf tavuk derisi.. onlarda tavugun bacaklarını rendeliyipte arasına karıştırıyolardır eminim.. ayrıca belli bi yağ atma oranı olacak içine yeni düzenlemede bas hayvanın sadece yagını oda yok diye okumuştum başka bi yerde.
-
2 liraya döner mi olur lan
muş'ta bile yok amk... -
keşke uygulansa ne yediğimizi bilsek. soya yediğimizi bile öğreniyorum. herşey hile oldu amk.
denetciler rüşvet yemesinde biz gerçek döneri 10 tlye yemeye razıyız.
-
SeRDaR bunu yazdı
2 liraya et döner mi varmış vardıysada bizmi yemedik arkadaş tavuk döner o 1-2 liraya ben hiç bir yerde 3,5 4 liradan aşağıya et döner görmedim
2 liraya kokoreç bile var hacı
-
Hayretler içinde okudum bütün yorumları.. 1 tl ye döner mi olur ya. Ekmek 75 kuruş lan.
Adana'da 3,5 - 4 tl falan tavuk döner. Eti bilmiyorum. Ama 2 tl fazladır sanırım.
2 tl ye döner mi yenir ya.. -
2 liraya et döner yiyenler düşünsün.
bu haber bana yine zamı hatırlattı. daha önce 5-6 liraya yediğimiz ekmek arası döner 8-10 lirya cıkacaktır. yani olan gene garibana olacak.
-
SeRDaR bunu yazdı
2 liraya et döner mi varmış vardıysada bizmi yemedik arkadaş tavuk döner o 1-2 liraya ben hiç bir yerde 3,5 4 liradan aşağıya et döner görmedim
Var hocam döner + ayran 2 tl izmir otogarı.
-
samaccc bunu yazdı
pendik dönercilerinde illaki olur gelin yiyin doya doya
:D alt geçitin oradaki sıra halindeki dönerciler ne edecek acep? ;)
-
Fatih54 bunu yazdıShockMan bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
ya şu et döner tavuk döner olayı nedir ya?
Tavuk döner de et dönerdir.
Ne saçmalıyor bu arkadaşlar?
Olurmu hocam yahu, Ben hayatta Tavuk Eti yemem. Etten etede fark vardır. O Tavuk etidir. Diğeri Dana eti yada Kuzu Etidir. Lütfen yani Reca ederim.
Ben hiç balık yemeyen birini bile tanıdım.
Misal ben Sucuk alırken korkarak alırım, Dikkatle incelerim, Tavuk eti karıştırılmışmı? Karıştırılmamışmı.? Bu ayrım benim için önemli çünkü.
onu demek istemedim.
Örnek Bazı arkadaşlar şöyle diyor:
Et döner yerim tavuk döner yemem . Ama burada tavuk da et oldugundan aynı şey oluyor. Galiba kastedilen şey dana döner ama bu dana dönere et döner diyorlar. Bazı dönercilerde de görüyorum et döner ve tavuk döner yazıyorlar. Çok saçma bence o yüzden yazdım.Yok yok hocam ben anladım niye yazdığını hemide en baştan... Sadece kendi içimdekileri vurgulamak için söyleminden dem tutmuştum. :)
oh rahatladım. :)
Ha bu arada bana gizlice tavuk yedirmek için çok tuzak kurdular ama ben yemedim hiç birini. Sadece bir arkadaşımın hanımı Tavuklu Sucuğu yedirmişti bana, oda ona güvenimi kötüye kullanmıştı... Midem bulanmıştı, O kadar. :)