2010 90/4 Askerlik Yerleri Belli Oldu
-
yok hocam döğme felan yok artık herşeyin hayrlısı 29 ekim 01 aralık arası ordayım insallah görüşürz :)
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
10 numara yerdir 1. ve 3. bölüğe düşme aşırı spor yaparsın 4. bölük çok rahattır bunu bilmiş ol turizm ve asayiş jandarması yetiştiriyor kıyı kesimlerde turizm jandarması oluyorsun sakıjn kendini refüze ettirme dövmen falan yoktur inşallah çok güzel bir yer sen gelince beni bul orada tahribattan olmandan dolayı yardımımız dokunur gerek rütbelisinden gerek çavuşlarından hepsi benim devrem tanıdığım hangi bölükte olursna ol rahat ettiririz ;)
-----------------------------Hocam acemi birliği kaç gün 75 günmü yoksa yemin töreninde sonramı dağıtım yapacaklar.
-
yan gelip yatacan . biz hakkaride yüksekovada yaptik a.q
-
75 gündür sabit birde 90 a 3 ler ara boşluğu falza ve bayam dolayısıyla 60 gün yaptılar siz 75 yapacaksınız
-
AFACANNNN bunu yazdı:
yan gelip yatacan . biz hakkaride yüksekovada yaptik a.q
-----------------------------kısmet herşey hocam
-
SeRDaR bunu yazdı:
75 gündür sabit birde 90 a 3 ler ara boşluğu falza ve bayam dolayısıyla 60 gün yaptılar siz 75 yapacaksınız
-----------------------------bilgilendirdğin için teşekkürler hocam peki hocam ben seni nasıl bulabilirm
-
AFACANNNN bunu yazdı:
-----------------------------yan gelip yatacan . biz hakkaride yüksekovada yaptik a.q
-----------------------------hocam hakkari yüksekova perihan karakolunda 6 ay kaldım
-
1. piyade eğitim tugayı manisa merkez :D 30 kasım arkadaşşlar :D
bütün asker kardeşlerime hayırlı teskereler dilerim ;)
-
90 lıyım tecilliyim oh :S
ulan 90 diye görünce halen bir garip oluyorum :D
-
Ağustos da geldim ben.
Size en çok koyacak şeyleri söylim mi?
Bir tanesi askerliği az kalmış olan dedelerinizin dalga geçmesi
iki çarşıdan geri dönüşler.Aq nefret ederdim o otobüste geri dönerken ya