folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2010 90/4 Askerlik Yerleri Belli Oldu

2010 90/4 Askerlik Yerleri Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

15. piyade eğitim tugay amasya :)

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

beyaban bunu yazdı:
    -----------------------------

15. piyade eğitim tugay amasya :)

amasya harika yerdir tarih bakımından olsun insanlar bakımından olsun, askerliğine gelince..

bildiğin bitli piyade eğitimi işte fazla zor değil

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Beyler bende 11 Aralıkta gideceğim 12 Aralık ta teslim olacağım ama ne yazık ki şimdi sizler gibi nereye ne olarak gideceğimi bilmiyorum nereye gideceğimi 10 Aralık gecesi 00.00 da öğrenebileceğim en erken hepimize hayırlı teskereler...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

teslim olacaklar akşam mesai bitimine yakın gidin. iyi oluyor. direk yemege geçersiniz :D

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

püü benim son tertipler de gidiyor bi ben kaldim sanki  :I

çok garip bir duygu.

gidenlere de hayirli teskereler.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

merhabalar 30 haziran 2003 de orada acemi birliğini yaptım hatay serinyoldan turızm eğitimi almak için gelmiştik. bize 1nci bölüğe düşmeyin demişlerdi nitekim 1nci bölüğe düştük:) hakikaten dedikleri kadar vardı spor olsun disiplin olsun vs.. her anlamda gereksiz bir zorluk cekmiştik nitekim şuan aklımıza geldikce gülüyoruz güzel duygular emın ol senın ıcınde öyle olacak ve diğer arkadaşlarımız içinde. kısaca avantajlarını ve dezavantajlarını anlatayım. bütün bölüklerde dolaplar ve traş olacak bölümler açık alanda o anlamda malum önümüz kış biraz üşüyerek traş olacaksın demektir. yemekhane cok yakın  zaten küçük bir yer. koğuşlar kocaman tavanları cok yüksek koku konusunda sıkıntı olmaz. manzarası cok güzel tepede kalıyor yalnız çarşıdan dönerken biraz yokuş cıkacaksın o koyabilir. yemeklerı acıkcası pek iyi değildi ama kantin yakın o konuda sıkıntı çekmezsin. duş alınan bölge uzak ve kısıtlı zamanda alman lazım o bakımdan sıkıntı cekebilirsin. anfiler biraz uzak ve eğitim yeride aynı şekilde. neticede asker olacaksın zorlukları elbette olacaktır. ve son olarak her ne kadar düdüklenerek yaşadıgımız düzen içerisinde bu ülkede yaşamaktan memnun olmasakta askerlik kimileri için gereksiz ve boş bir hizmet gibi gelebilir ama o yaşadıgın günlerin güzelliklerini ömrünün sonuna kadar hatırlayacaksın. en önemli şeyin saglık olsun herşey olur şimdiden hayırlı tezkereler ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

guzeldır aydın hocam hayırlı olsun.

Dagıtım da ıyı yere cıkar ınsallah

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

guzeldır aydın hocam hayırlı olsun.

Dagıtım da ıyı yere cıkar ınsallah

insallah hocam hayırlısı baklım ilk defa gidecem aydına merak ettm doğrusu

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı:

Beyler bende 11 Aralıkta gideceğim 12 Aralık ta teslim olacağım ama ne yazık ki şimdi sizler gibi nereye ne olarak gideceğimi bilmiyorum nereye gideceğimi 10 Aralık gecesi 00.00 da öğrenebileceğim en erken hepimize hayırlı teskereler...

o niyeki hoca?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Evet Ayın 1.nde teslim olduk :) 1. bölük 3. takımdayım ayrıca posta bası oldum ne s2me yarıyosa uğrasıp gidiyoruz Herkeze SeLamlar

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
Toplam Hit: 9939 Toplam Mesaj: 56