folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2010 90/4 Askerlik Yerleri Belli Oldu

2010 90/4 Askerlik Yerleri Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:
    -----------------------------

lacuradeamore bunu yazdı:

Evet Ayın 1.nde teslim olduk :) 1. bölük 3. takımdayım ayrıca posta bası oldum ne s2me yarıyosa uğrasıp gidiyoruz Herkeze SeLamlar

sadık delibas sana yardımcı olurrr  böceğin selamı war sana de 9/3müş de :D ismail bascavus war idari işlerdee 10 numara adamdırrrrr, eğer bilgisayar bilgin warsa yanına gitttt komutanım volkan böcek size çok selam söyledi ben arkadasıyım onun de, bilgisayar da biliyorum isterseseniz yardımcı olurum evrak işlerinde de. :)

ulan kral askerlik yapacaksınız orda beee :)

Sadık onbs bizim bölükte çok iyi adamdır her sorunumda yardımcı olmaya calısıyor. hocam valla 2 gündür iflağmızı sikiyolar göğsümüz yerden kalkmıyor bakalım gecer insallah hayırlısı konuyu hortlatıyorum ama malum askeriz fırsat buldukca giriyorum k.bakmayın

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

takılmana bak buraları düşünme askerliğine adapte ol :) acemilik zordur geçer hepsi

Hayat paylasmaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

Evet Ayın 1.nde teslim olduk :) 1. bölük 3. takımdayım ayrıca posta bası oldum ne s2me yarıyosa uğrasıp gidiyoruz Herkeze SeLamlar

sadık delibas sana yardımcı olurrr  böceğin selamı war sana de 9/3müş de :D ismail bascavus war idari işlerdee 10 numara adamdırrrrr, eğer bilgisayar bilgin warsa yanına gitttt komutanım volkan böcek size çok selam söyledi ben arkadasıyım onun de, bilgisayar da biliyorum isterseseniz yardımcı olurum evrak işlerinde de. :)

ulan kral askerlik yapacaksınız orda beee :)

Sadık onbs bizim bölükte çok iyi adamdır her sorunumda yardımcı olmaya calısıyor. hocam valla 2 gündür iflağmızı sikiyolar göğsümüz yerden kalkmıyor bakalım gecer insallah hayırlısı konuyu hortlatıyorum ama malum askeriz fırsat buldukca giriyorum k.bakmayın

Hadi len fırsat buldukca giriyorlarmıs palavracı :D, serdara söyleee alsın seni öndenn ne işe yarı yawsak :D olm orası kadar rahat bir acemi birliği yok türkiyedeeee :D tek sanssızlıgınn 1.bölükte olmannn sporun iyi olsun yeterr her dönem spor flamasını 1.bölük alır çünkü..sen dediğimi yap gittt ismail başçavusun yanınaaa eğitimdende yırtarsınnn :)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

beyaban bunu yazdı:

15. piyade eğitim tugay amasya :)

çavuş talimgah :)

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Erkek

Hayırlı teskereler...

Everything that has a beginning and has an end...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    Amcamın oğlu orda komutanınız olur sizin:) Oktay DENİZ görürseniz selamımı söyleyin.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    Amcamın oğlu orda komutanınız olur sizin:) Oktay DENİZ görürseniz selamımı söyleyin.

waaaaayyy oktay uzman mı amcaoğlun senin :D:D

acaip kafa dengi adam ya :D ama kızdırırsann tabi yanına yaklasma :D:D

hemde 1.bölükteee bizim müridin bölüğünde o :D

yaw acaip bi adam o :D

silahlık nöbeti tutuyor tamam mı şimdi oktay uzman, bizimde 8-10  04-06 sabit nöbetimiz oluyordu, 7,30da silah almaya giderdik oktay uzman cep telle konusurdu

nöbetten gelirdik konusurdu, gece 4-6 nöbete giderken hala konusurduuu  6,30da gelirdik hala konusuyor olurdu :D:D son zamanlarda laptopa sarmıstı getiriyordu masaya koyuyo vınn dan giriodu :D arada beni yakalıodu böcükkk olm youtube acmıo bak bakaıyım falan die :D:D  ne günlerdi be :D

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

silahlık nöbeti tutuyor tamam mı şimdi oktay uzman, bizimde 8-10  04-06 sabit nöbetimiz oluyordu, 7,30da silah almaya giderdik oktay uzman cep telle konusurdu

nöbetten gelirdik konusurdu, gece 4-6 nöbete giderken hala konusurduuu  6,30da gelirdik hala konusuyor olurdu :D:D son zamanlarda laptopa sarmıstı getiriyordu masaya koyuyo vınn dan giriodu :D arada beni yakalıodu böcükkk olm youtube acmıo bak bakaıyım falan die :D:D  ne günlerdi be :D

ee bizim sülalenin karakteristik özelliğidir o şarteller attımı kaybolacaksın:) iyi müridcan emmioğlun Tanfer'in çok selamı var de samimi arkadaşım de yardımı dokunsun biraz müridlere:) Ben sizin mekanada geldim hatta çok güzel manzarası var Adanalı bir başka uzman daha vardı onla oturduk baya o uçurumun kenarında Aydın ayaklarının altında çok güzel yer vallaha insanın üniyi tecil edip asker olası geliyor:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    nights_judge bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

ee bizim sülalenin karakteristik özelliğidir o şarteller attımı kaybolacaksın:) iyi müridcan emmioğlun Tanfer'in çok selamı var de samimi arkadaşım de yardımı dokunsun biraz müridlere:) Ben sizin mekanada geldim hatta çok güzel manzarası var Adanalı bir başka uzman daha vardı onla oturduk baya o uçurumun kenarında Aydın ayaklarının altında çok güzel yer vallaha insanın üniyi tecil edip asker olası geliyor:D

bosuna demiyorum türkiyenin en güzel rahat acemi birliği die :D orda az mı içtik ucurumun kenarında :D ucurumun orda 2 nöbet yerimiz war aksamları nöbetçileri ayarlıyoduk yallahh dışarı kaçıyorduk :D adanalı onun kankisi uzman war onun tayini cıkmıstı gitti de geliodu sürekli,, benim btti ama oraya giden herkese yardımcı olmak lasım, bizim müridde onun takımına düşerse daha iyi olur :D bu konusulanları görmeside yeterli :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

9/4 kütahya hava er eğitim tugayı emret komutanım :D

kütahyalıyım bişey lazım olursa haber et.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
Toplam Hit: 9936 Toplam Mesaj: 56