2012 Ösys Sonuçları Açıklandı
-
iyi bari bayramdan sonraya bıtakmadılar buarada bana öylesine yazdığım tekstil teknolojisi gelmiş tekstil teknolojisi nelan (benzaten seneye tekrar sınava giricem)
ney selan şimdi aklıma geldide bu bölümde kızlar çoğunlukta olur :)
dead_march tarafından 17/Ağu/12 23:28 tarihinde düzenlenmiştir -
edit: Mert_648 hocam gereksiz yere kontenjan artırımı yaparsalar böle olur :)
yav çok saçma biz önden 10-15k yer yazdık
-
maserati bunu yazdı
KOCAELI UCAK ELEKTRIK ELEKTRONIGI
hayalimdeki bölümdü. tabi koü değil de anadoluydu ama burası da güzel. ilk açıldığında arkadaşım gitmişti hocaları tecrübesiz falan diyorlardı ama şimdi iyi olmuştur.
sana ve tüm diğer arkadaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. anlınızın akıyla üniversitenizi bitirin. sırf üniversiteye gitmek için değil de bir şeyler öğrenerek mezun olun ve diplomanızı hak edin. yoksa mezun olduktan sonra iş yok diye ciyaklarsınız haberiniz olsun :)
-
tebrik ederim hepinizi. hayırlı olsun.
-
böyle bi heyecan yasayamadim amk
imreniyorum hepinize
hayirli olsun
-
Kreyzi bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Maksat otobüslere indirimli binelim birde 4 yıllık bir yerdende mezun olalım değilmi hazır harçlarda kalkmışken niye okumayalım :)
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ (AÇIKÖĞRETİM) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 101010819 1 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı 279,08556 Kayıt Tarihi 10/09-28/09/2012 Kayıt Adresi AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARININ BULUNDUĞU İLLERDE YAPILACAKTIR. hayırlı olsun da harç kesin kalktı mı ?
bu yıl belli olacak bu başlangıç dönemi büyük ihtimal kalkar diye düşünüyorum
-
osym çöktü beyler bide tbt nin yarısı açıköğretim :D
-
unbalanced bunu yazdımaserati bunu yazdı
hayalimdeki bölümdü. tabi koü değil de anadoluydu ama burası da güzel. ilk açıldığında arkadaşım gitmişti hocaları tecrübesiz falan diyorlardı ama şimdi iyi olmuştur.
sana ve tüm diğer arkadaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. anlınızın akıyla üniversitenizi bitirin. sırf üniversiteye gitmek için değil de bir şeyler öğrenerek mezun olun ve diplomanızı hak edin. yoksa mezun olduktan sonra iş yok diye ciyaklarsınız haberiniz olsun :)
anadoluda ki son anda yan cizdi
fakulte oldu ve mf4len almaya basladi bu snene yoksa oda tutuyordu ve hayalimdeki yer orasiydi
cok tesekkur ederim hocam dediklerini dikkate alacagim
-
hiç yazılım mühendisliği yokmu kazanan? puanları ve sıralamaları çok merak ediyorumda :)
-
maserati bunu yazdı
kaç puan dayı ?