2012 Ösys Sonuçları Açıklandı
-

ingilizcesini bekliyordum enteresan olsun hayırlısı :)
mektepli tarafından 17/Ağu/12 23:08 tarihinde düzenlenmiştir -
KOCAELI UCAK ELEKTRIK ELEKTRONIGI
-
nessaj bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (UZAKTAN EĞİTİM) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 109210883 4 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 262,55931 Kayıt Tarihi 07/09-07/09/2012 Kayıt Adresi MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SDÜ BATI YERLEŞKESİ ÇÜNÜR ISPARTA ahahaha aq, bil müh için tr deki en düşük puanlı 2. yer
uzaktan eğimde kaç kere sınavlara gidioz sene içerisinde bilen var mı?
ilk kez duydum bu bölümü :) hayırlı olsun
buyur hacım burda bilgili biri var galiba :d 10 kişilik grup yalnz :d
-
elim kolum saçlarım titriyyo hala :D
-
10.tercih gelmiş amk
Yıldız Teknik İktisat
-
Maksat otobüslere indirimli binelim birde 4 yıllık bir yerdende mezun olalım değilmi hazır harçlarda kalkmışken niye okumayalım :)
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ (AÇIKÖĞRETİM) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 101010819 1 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı 279,08556 Kayıt Tarihi 10/09-28/09/2012 Kayıt Adresi AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARININ BULUNDUĞU İLLERDE YAPILACAKTIR. -
Mert_648 bunu yazdı
oha amk 30. tuttu :D
harbi oha :D ben 3 tercih yapmıştım :D
-
SeRDaR bunu yazdı
Maksat otobüslere indirimli binelim birde 4 yıllık bir yerdende mezun olalım değilmi hazır harçlarda kalkmışken niye okumayalım :)
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ (AÇIKÖĞRETİM) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 101010819 1 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı 279,08556 Kayıt Tarihi 10/09-28/09/2012 Kayıt Adresi AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARININ BULUNDUĞU İLLERDE YAPILACAKTIR. hayırlı olsun da harç kesin kalktı mı ?
-
ula işler çok garip 40 bin arkamdaki yer tutuyo nasıl iş
-
Kutengri bunu yazdı
10.tercih gelmiş amk
Yıldız Teknik İktisat
şimdiden söylüyorum :)
hazırlık okuyup zman kaybetmek istemiyorum diyorsan hazırlık geçme sınavına gir-salla :) çan var zaten, kesin geçersin :))
ama bence oku hazırlığı çevre edin, çok rahat okursun :D
hayırlı olsun
edit: Mert_648 hocam gereksiz yere kontenjan artırımı yaparsalar böle olur :)
piradomim tarafından 17/Ağu/12 23:22 tarihinde düzenlenmiştir