2012 Ösys Sonuçları Açıklandı
-
beyler direk sonuc.osym.gov.tr den giriş yaparak deneyin :)) subdomain açılıyor anadomain açılmıyorken. kazanan arkadaşlarımızı kutlarım allah yardımcınız olsun.
-
Sakarya Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği .
-
En nihayetinde öğrendik
İstanbul Özel Okan Üniverstesi - Optisyenlik (TB)
Şükür :)
-
tosun bunu yazdıBaracuda bunu yazdı
Ktü varmı Ktü
buyur ben 2 yıldır ordayım :) bölüm ne?
fizik öğretmenliği
fatih eğitim fakültesindeyim merkeze 20 dk filanmış sanırım nasıldır neler vardır iyimidir :D
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 105510565 3 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 503,97300 Kayıt Tarihi 03/09-05/09/2012 Kayıt Adresi İTÜ AYAZAĞA YERLEŞKESİ MASLAK /SARIYER İSTANBUL İtü;elektronik-haberleşme, Konya'dan gideceğim. Üniyi zaten yeterince araştırdım. Bana ulaşımda tavsiyesi olan var mı?
Sonuçta tbt'nin yarısı İstanbul'lu. Daha önce gezme şansım olmadı bildireyim.
-
konya hadim myo - harita ve kadastro
hadim nasıl bir yerdir bilen varmı ?
-
akmarky bunu yazdı
süleyman demirel üni. enerji sis. müh. akar :D:D
benim yigende orayı kazandı -
Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği
-
hocalar bazı puanlar süper oraya birde Türkiyedeki sıralamanızı yazabilirmisiniz meraktan soruyorum
-
önemli soru:
şimdi hocalar kykya baş vururken sizin adınıza konut varmı gibisinden soru var benim adıma şuşekilde konutvar tapunun yarısı benim yarısı ablamın olan 2 konut ikiside tamamen benim üstümedeğil yani benim evim diyemiyorum ben onu nasıl cevaplıycam 0 mı 2mi