2013 Lys Ana Konu
-
Twitter'da bi elemandan geometri konularını aldım asdfggh(aşağıdan yukarı okuyun)
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Şans verdiğinizi göremiyorum
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR Yalnız yoldasın ve şansını yitirmek üzeresin!
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Ekibiniz kaç kişi
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR Aynı zamanda kolay demiyorum, kolay olsa herkesin yapması gerekmez mi? Fasikül dikkatle inceledikten sonra yapamayacak kimse yok dedim.
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR Yazdığım mesajları dikkatli okumadığın belli, umarım konularda da aynı oranda dikkatsiz değilsindir. "ben hazırlıyorum" demiştim.
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Sizin meslek nedir? Sorulara erişim kaynağınız? Sorular da var mı elinizde konular mı sadece
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Kolay diyorsunuz
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR soru veremem ama hayatında bu konulardan hiçbirini görmemiş birinin bile rahatlıkla çıkacak tüm soruları yapacağının büyük %sini veririm
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR çember ve daire, katı cisimler, dönüşümler homoteti fraktallar SEÇ
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Kısaca bütün konular diyebiliriz, peki soru var mı elinizde
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR paralelkenar eşkenar dörtgen, yamuk, çokgenler nokta ve doğru analitiği, çemberin analitik incelenmesi, konikler, düzlemde ve uzayda vektör
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR doğruda üçgende açılar, özel üçgenler, üçgende, alan, üçgenlerde açıortay kenarortay, eşlik benzerlik, dörtgenler deltoid, dikdörtgen kare
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Şaka yaptığınızı söyleyin bari artık :D
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR :) bence de fena olmaz.
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Konular değil de geometriden direk sorular olsa hiç fena olmazdı :D mat fena değil
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Ve siz bu bilgileri nasıl edindiniz, doğruluğuna yürekten inanmamı sağlamanız mümkün mü?
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Eminim bahsettiğiniz yayının onlarca kitabı, fasikülü vardır. Hangisini seçeceğim?
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR Madem öyle tam olarak kavrayamadığınız yada zorlandığınız konu varsa söyleyin yönlendirmeye çalışayım Mat-Geo
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR Bu arada, hafta sonu için başarılar.
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR Ama birkaç kartezyen fasikülünü incelerseniz (öğrenilemeyecek, kavranamayacak herhangi konu olmadığını fark edeceksiniz:)
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Son dakika golleri önemlidir :-)
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR Bir gün kala bence yalnızca dinlenmeye odaklanmalısınız.
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot ... Biraz daha aydınlatın?
8h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Ben kartezyen konusu olarak algılamıştım onu. Kartezyen yayınlarını nasıl kullanmalıyım acaba? Hani madem tüyo veriyorsunuz, ...
8hçapulcuPENGUINS @ONDesignR Yayınlar konusunda bahsettiğim bilgi gerçekti. Bunlar dışında herhangi bir durum yok. İyi dersler.
9h© Kronik Yalnız @yalnizpilot Yahu ne diyorsunuz siz acaba ? :-)
-
bu lys ygs % kaç alınıyor, ösymnin klavuzunu okudum birşey yazmıyor
tam olarak bilgisi ola nvar mı ?
-
Allura bunu yazdı
bu lys ygs % kaç alınıyor, ösymnin klavuzunu okudum birşey yazmıyor
tam olarak bilgisi ola nvar mı ?
-
la mat geo pazar günüydü dimi :D
-
Beyler öğrencilere otobüsler vs ücretsiz ;
http://www.iett.gov.tr/tr/main/news/istanbulda-ogrenciler-lys-gunu-ucretsiz-seyah/1282
Şöföre sınava giriş kağıdınızı gösteriyorsunuz.Sınav salonuna akbille vs gitmeyin kapıda kıllık yapıyorlar.
-
Easx bunu yazdı
la mat geo pazar günüydü dimi :D
oazar saat 10'da hocam skdfpsodf
-
yanımızda kağıt para bulundurmakta yasak dimi sınav binasında?
-
Cosplay bunu yazdı
yanımızda kağıt para bulundurmakta yasak dimi sınav binasında?
Herşey herşey yasak :/ kimkik + giriş belgesi + etiketsiz su götürün
-
naptnız nettiniz mat kolay geo zordu bana göre :/
-
Mat kolaydı ama geometride soru kitapcığının arasına kazık koymuşlar. O zor soruları hazırlayan sevgili ve sayın büyüklerim. İnşallah taksimde TOMAlara gelirsiniz.